Γεννήθηκε στο χωριό Αρχάγγελος Ναούσης και εκεί τελείωσε το δημοτικό σχολείο.
Στην συνέχεια αποφοίτησε από το γυμνάσιο και λύκειο της Κρύας Βρύσης Γιαννιτσών τελειώνοντας έτσι την δευτεροβάθμια εκπαίδευση του.
Μπήκε στην ιατρική σχολή του Αριστοτελείου πανεπιστημίου το 1982 από όπου αποφοίτησε το 1989.
Τελείωσε την στρατιωτική του θητεία και άρχισε την ειδκότητα του σαν γενικός χειρουργός στην προπαιδευτική χειρουργική κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.
Εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου του στο αγροτικό ιατρείο Κίτρους Κατερίνης και για τα επόμενα δύο χρόνια, δηλ από το 1994 έως το 1996 άρχισε την ειδικότητα του ορθοπαιδικού στήν ορθοπαιδική κλινική παίδων του νοσοκομείου “Γ. ΓΕΝΗΜΑΤΑΣ” της Θεσσαλονίκης.
Στην συνέχεια από το 1996 έως το 1998 ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στην ορθοπαιδική στην Α΄ ορθοπαιδική κλινική του Γενικού νοσοκομείου Κιλκίς.
Από το 1993 ζει και εργάζεται στην Σταυρούπολη σαν ορθοπαιδικός χειρουργός. Παντρεμένος με την ιατρό Εύα Χριστοδούλου, έχει δυο παιδιά φοιτητές.
Διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 7ου δημοτικού σχολείου Σταυρούπολης.
Διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 7ου δημοτικού σχολείου Σταυρούπολης και αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής με ιδιαίτερα πλούσιο έργο. Στο έργο του συγκαταλέγονται το κοινωνικό ιατρείο και φαρμακείο του δήμου, το κοινωνικό παντοπωλείο,το δεκατιανό στους άπορους μαθητές,τα μαθήματα ελληνικής γλώσσας σε αλλοδαπούς, το κοινωνικό φροντιστήριο σε άπορους μαθητές και πολλά άλλα.