Γιώργος Λίλτσης: «Η διοίκηση Παύλου Μελά περιορίζεται σε καθαρά επικοινωνιακού χαρακτήρα φιέστες και ανακοινώσεις»

Με αφορμή την ανακοίνωση της διοίκησης του δήμου Παύλου Μελά για την ανανέωση της σύμβασης του ΟΑΕΔ με το δήμο σε ότι αφορά οκτώ καταστήματα του οικισμού Εργατικών Κατοικιών ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «αναΤΡΟΠΗ Παύλου Μελά» Γιώργος Λίλτσης δήλωσε:

«Άλλη μια «παραχώρηση» εντυπωσιασμού ανακοίνωσε ο δήμος Παύλου Μελά. Αυτή τη φορά… παραχωρήθηκαν στο δήμο μας οκτώ καταταστήματα του οικισμού Εργατικών Κατοικιών από την διοικήτρια του ΟΑΕΔ με τη μορφή χρησιδανείου για περίοδο δέκα ετών.

Είναι ξεκάθαρο πως η διοίκηση του δήμου Παύλου Μελά έχει χάσει κάθε μέτρο  και επιμένει να περιορίζεται μόνο σε καθαρά επικοινωνιακού χαρακτήρα φιέστες και ανακοινώσεις, χωρίς να παράγει ουσιαστικό έργο.   Αυτή τη φορά ανακοίνωσε μέσω δελτίου τύπου κάτι το οποίο ίσχυε στο δήμο μας και πριν κάποια χρόνια. Για να γνωρίζει ο λαός του Παύλου Μελά η «παραχώρηση» των οκτώ καταστημάτων του ΟΑΕΔ που ανήκαν στο παρελθόν στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας που καταργήθηκε δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ανανέωση της σύμβασης που υπήρχε και στο παρελθόν.

Η δε… «παραχώρηση» έχει χρονική διάρκεια δέκα ετών. Θα είχε ενδιαφέρον να μας ενημερώσει η σημερινή διοίκηση για τις ενέργειές της προκειμένου όταν παρέλθει η δεκαετία να παραμείνουν τα καταστήματα αυτά στο δήμο μας και να μην χρειαστεί εκ νέου η επόμενη διοίκηση Παύλου Μελά να υπογράψει άλλη ανανέωση. Εκτός εάν σκοπεύει να το κάνει μέσω νέων ανακοινώσεων και φωτογραφιών…»!