Γιώργος Λίλτσης: «Η διοίκηση του δήμου Παύλου Μελά ζει στην δική της… εικονική πραγματικότητα»

Τη δική του… αυτοψία έκανε πριν λίγες ημέρες ο γιατρός, υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «αναΤΡΟΠΗ δήμου Παύλου Μελά» Γιώργος Λίλτσης συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης σε δρόμους και γειτονιές του δήμου Παύλου Μελά. Η εικόνα που συνάντησε υπήρξε απογοητευτική. Αμέσως μετά την περιήγησή του ο κ. Λίλτσης δήλωσε:

«Η διοίκηση του δήμου Παύλου Μελά ζει στην δική της… εικονική πραγματικότητα. Την ώρα που ξοδεύονται δεκάδες χιλιάδες ευρώ για γιορτές και πανηγύρια οι πολίτες δυστυχώς είναι αναγκασμένοι κα βιώνουν καθημερινά τον δικό τους Γολγοθά σε μια πόλη που κάθε άλλο παρά σύγχρονη και ευρωπαϊκή είναι!


Δρόμοι κακοσυντηρημένοι, βουλωμένα φρεάτια, βρώμικοι κάδοι απορριμμάτων, πρόχειρα μπαλώματα, ανύπαρκτη συγκοινωνία, περιοχές που δεν επικοινωνούν μεταξύ τους με τους πολίτες να αναγκάζονται να περπατούν χιλιόμετρα για να προσεγγίσουν από το ένα σημείο της πόλης στο άλλο, ανύπαρκτα έργα υποδομών και πολλές… υποσχέσεις! Αυτή είναι η εικόνα που συναντά κανείς εάν επισκεφτεί το δήμο Παύλου Μελά λίγο πριν «φύγει» το 2017. Η διοίκηση Δεμουρτζίδη αντί να κάνει πράξη τις προεκλογικές της εξαγγελίες, σχεδόν τρία χρόνια μετά από την ανάληψη των καθηκόντων της δεν έχει κάνει κανένα έργο.


Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες πολλών παραπόνων από δυσαρεστημένους πολίτες. Οι γειτονιές είναι κακοφωτισμένες και επικίνδυνες, αστυνόμευση δεν υπάρχει δεδομένου ότι ένας δήμος 120.000 δημοτών αστυνομεύεται από ένα αστυνομικό τμήμα που είναι υποστελεχωμένο και διαθέτει μόλις ένα περιπολικό όχημα, δεν έχει γίνει καμία δράση για την τόνωση της τοπικής οικονομίας, ούτε έχουν δοθεί κίνητρα για να ενισχυθεί το επιχειρείν, το πράσινο μέρα με τη μέρα λιγοστεύει και τη θέση των δέντρων παίρνει το τσιμέντο. Και ενώ τα παραπάνω είναι λίγα μόνο από τα δεκάδες προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος μας η διοίκηση κωφεύει και κλείνει τα μάτια.


Καλούμε το δήμαρχο και τους στενούς του συνεργάτες να βγουν έξω από τα γραφεία τους και να περπατήσουν στο δήμο που υποτίθεται πως διοικούν, προκειμένου να αντιληφθούν όλα αυτά τα οποία έχουν ανάγκη οι δημότες. Η παράταξη «αναΤΡΟΠΗ δήμου Παύλου Μελά» έχει εμπεριστατωμένο πρόγραμμα και προτάσεις για όλα τα μεγάλα και τα λιγότερο μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.


Ας ευχηθούμε το 2018 η διοίκηση του δήμου να δώσει λύσεις σε κάποια από αυτά που καθημερινά ταλαιπωρούν τους πολίτες».