Γιώργος Λίλτσης: «Μητροπολιτικός σκουπιδότοπος το… πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά

«Μητροπολιτικός… σκουπιδότοπος Παύλου Μελά! Στην παραπάνω φράση συνοψίζεται το όραμα της διοίκησης του δήμου μας για το πρώην στρατόπεδο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «αναΤΡΟΠΗ Παύλου Μελά» Γιώργος Λίλτσης σχολιάζοντας την σημερινή εικόνα του πρώην στρατοπέδου.

«Στον χώρο κυριαρχούν τα μπάζα και τα σκουπίδια για τα οποία είναι υπεύθυνη η ίδια η διοίκηση του δήμου, αφού όπως ο δήμαρχος έχει παραδεχτεί τα εναποθέτει εκεί» σχολίασε ο κ. Λίλτσης.

Σύμφωνα με τον γιατρό και επικεφαλής της «αναΤΡΟΠΗΣ» η εικόνα εντός του πρώην στρατοπέδου είναι αποκαρδιωτική. «Καναπέδες, χαλιά, κλαδιά δέντρων, πολυθρόνες, τηλεοράσεις ακόμα και τη στέγη της εξέδρας από την πλατεία της Άνω Ηλιούπολης μπορεί να βρει κάποιος εάν κάνει μια βόλτα στο χώρο. Όπως πρόσφατα μάλιστα παραδέχτηκε ο δήμαρχος εκτός από πολίτες και οι υπηρεσίες του δήμου  ξεφορτώνουν άχρηστα και ογκώδη αντικείμενα εντός του πρώην στρατοπέδου» υπογράμμισε ο κ. Λίλτσης.

«Υπενθυμίζουμε στον δήμαρχο ότι το πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας αλλά και των διοικήσεων του δήμου είναι η μετατροπή του σε Μητροπολιτικό Πάρκο και  «πνεύμονα» Πρασίνου που θα αποτελέσει το νέο σημείο συνάντησης και ψυχαγωγίας μικρών και μεγάλων στη Θεσσαλονίκη,  και όχι η κατάληξή του σε σύγχρονη χωματερή.

Καλούμε το δήμαρχο να βάλει ένα φρένο στις υπηρεσίες που ρυπαίνουν το σημείο, να καθαρίσει το πρώην στρατόπεδο και να απομακρύνει όλα τα αντικείμενα που αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία» κατέληξε ο κ. Λίλτσης.