Γ. Λίλτσης: Η ιδέα της «ΑναΤΡΟΠΗΣ δήμου Παύλου Μελά» για τη δημιουργία ασφαλών θεματικών πάρκων

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ATLAS tv είχα τη δυνατότητα να αναπτύξω την ιδέα της «αναΤΡΟΠΗΣ δήμου Παύλου Μελά» για τη δημιουργία ασφαλών θεματικών πάρκων στο δήμο Παύλου Μελά. Οι νέοι μας πρέπει να ξεκολλήσουν από τα… greeklish, τα smartphones, τα video games και τον καναπέ. Όταν αναλάβουμε τη διοίκηση του δήμου Παύλου Μελά δεσμευόμαστε πως θα δημιουργήσουμε θεματικά πάρκα βιβλίου, σκάκι, επιτραπέζιων παιχνιδιών, ποδηλάτου, skate, ζώων κ.α. σε κάθε γειτονιά με σκοπό να ψυχαγωγήσουμε, να εκπαιδεύσουμε και να διασκεδάσουμε τη νεολαία μας.


Και επειδή θα βρεθούν πολλοί που θα πουν ότι «δεν υπάρχουν τα κονδύλια» αναφέρω ότι δεν χρειάζονται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Χρειάζεται σωστή διαχείριση, λιγότερες απευθείας αναθέσεις και συνεργασίες με εταιρίες που θέλουν να συνδράμουν στην δημιουργία θεματικών πάρκων όχι μόνο για τα παιδιά της δυτικής Θεσσαλονίκης αλλά ολόκληρου του νομού.

Η παράταξή μας από τις αρχές του έτους πραγματοποιεί συναντήσεις, ακούει τα «θέλω» των εφήβων μας, καταγράφει τις παρατηρήσεις τους και διαμορφώνει μαζί τους την επόμενη ημέρα σε έναν σύγχρονο, ευρωπαϊκό και καινοτόμο δήμο Παύλου Μελά!