Εκδήλωση «αναΤΡΟΠΗΣ» για την ημέρα της Γυναίκας σε συνεργασία με το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ

«Μάθε, Πρόλαβε, Αντιμετώπισε τον Καρκίνο του Μαστού»! Με αυτό το σύνθημα η παράταξη «αναΤΡΟΠΗ δήμου Παύλου Μελά» σε συνεργασία με το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της «Γυναίκας» διοργανώνουν εκδήλωση με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη σε ζητήματα πρόληψης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 στις 19:30 στο «Πνευματικό Κέντρο Μετεώρων».

Στο πλαίσιο της εκστρατείας ευαισθητοποίησης όλο και περισσότερων γυναικών σε ζητήματα πρόληψης καρκίνου του μαστού σε συνεργασία με συγκεκριμένα διαγνωστικά κέντρα και μικροβιολογικά εργαστήρια που δραστηριοποιούνται στην περιοχή θα δοθούν μαστογραφίες, υπέρηχοι μαστών και καρκινικοί δείκτες μαστών. Στην εκδήλωση θα ακουστούν προσωπικές μαρτυρίες γυναικών – εθελοντριών του ΑΛΜΑΤΟΣ ΖΩΗΣ που νίκησαν τον καρκίνο και πλέον ζουν υγιείς και χαίρονται τις οικογένειες και τους φίλους τους, δίνοντας αισιοδοξία σε όλες τις γυναίκες που έχουν να αντιμετωπίσουν τον «εχθρό».

Θα μιλήσουν επίσης χειρουργός γυναικολόγος ειδικός σε παθήσεις μαστού, Κλέαρχος Δεσίρης και ο πλαστικός χειρουργός Τριαντάφυλλος Βρύζας.

Σύντομη παρέμβαση θα πραγματοποιήσει και ο γιατρός για την «αναΤΡΟΠΗ» και υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Γιώργος Λίλτσης. Θα αναφερθεί στις δυνατότητες να αναπτυχθούν στους οργανισμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης συνεργασίες με φορείς και να αναληφθούν πρωτοβουλίες, με σκοπό την έγκαιρη ενημέρωση και την πρόληψη.