Η διοίκηση Δεμουρτζίδη αδιαφορεί για τους πολίτες της Νικόπολης!!

Η διοίκηση του δήμου Παύλου Μελά για πόσο ακόμα θα αδιαφορεί για την καθημερινότητα των δημοτών;

Κύριοι της διοικούσας παράταξης πρέπει να αντιληφθείτε ότι έχετε αποτύχει. Αδιαφορείτε ακόμα και για τα απλά ζητήματα και δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε μεταξύ σας κάνοντας τη ζωή των συμπολιτών μας δύσκολη.

Εδώ και μέρες η διοίκηση σας «ταλαιπωρεί» εκατοντάδες κατοίκους και καταστηματάρχες επειδή κρατά κλειστό… λόγω έργων μεγάλο τμήμα της οδού Ωραιοκάστρου στην περιοχή της Νικόπολης. Αποτέλεσμα της αδιαφορίας της είναι η ταλαιπωρία των δημοτών, αφού αναγκάζονται για τις καθημερινές τους μετακινήσεις να προσεγγίζουν την περιοχή μέσω της προέκτασης της οδού Μακρυγιάννη.

Η παράταξη «αναΤΡΟΠΗ δήμου Παύλου Μελά» καταγγέλλει την δημοτική αρχή πως δεν μερίμνησε και δεν φρόντισε να προχωρήσει στην απαραίτητη ενημέρωση της αναδόχου εταιρίας που ανέλαβε την κατασκευή του έργου, ώστε η τελευταία να προνοήσει και να μην κλείσει ο δρόμος, ταλαιπωρώντας δημότες και καταστηματάρχες.

Μην κρύβεστε πίσω από τη φράση  «το έργο ανήκει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας». Οφείλατε ωστόσο να μεριμνήσετε για τα έργα που γίνονται στην περιοχή που θεωρητικά διοικείτε και να μην αφήσετε στην τύχη τους, τους εκατοντάδες συμπολίτες μας από την περιοχή της Νικόπολης.

Αλήθεια, η διοίκηση Δεμουρτζίδη δεν γνώριζε το πρόβλημα; Αυτοί που μας διοικούν δεν μένουν στο δήμο μας; Μήπως μένουν αλλού και έρχονται στην περιοχή ως… τουρίστες; Έπρεπε να υπάρξει καταγγελία της παράταξης «αναΤΡΟΠΗ» και δημοσιοποίηση του προβλήματος από εμάς στα ΜΜΕ της πόλης, προκειμένου να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι δήμαρχος, εργολάβος και «Εγνατία Οδός Α.Ε.» και να βρεθεί λύση;

Και η λύση ακόμα αναζητείται. Δυο βδομάδες από την καταγγελία του επικεφαλής της παράταξης Γιώργου Λίλτση στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έχουν περάσει και η λύση ακόμα δεν βρέθηκε.

Δεκάδες δημότες στην περιοχή διαμαρτύρονται γιατί  δεν έχουν τη δυνατότητα να πάνε στις δουλειές τους και αναγκάζονται να διανύσουν πολλά επιπλέον χιλιόμετρα. Άλλοι πολίτες δεν μπορούν να μεταβούν στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου, λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου. Οι επαγγελματίες της γειτονιάς εξαιτίας των έργων που κρατούν κλειστή την προέκταση της Ωραιοκάστρου βλέπουν τους τζίρους τους καθημερινά να μειώνονται. Ας ελπίσουμε ο κλειστός δρόμος να μην κλείσει και τα καταστήματα των συμπολιτών μας που την περίοδο της κρίσης επιμένουν να στηρίζουν την τοπική οικονομία.

Θα βρεθεί επιτέλους κάποια λύση; 

Κύριοι της διοίκησης Παύλου Μελά παραδεχτείτε το! 

ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!!!