Σε ΚΑΠΗ, υπηρεσίες και καταστήματα ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Γιώργος Λίλτσης

Κοντά στους εργαζόμενους, τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες του δήμου Παύλου Μελά βρέθηκε για άλλη μια χρονιά ο υποψήφιος δήμαρχος και γιατρός Γιώργος Λίλτσης, προκειμένου να τους ευχηθεί χρόνια πολλά αλλά και να ακούσει τα… προβλήματα και τα παράπονά τους από κοντά.

Ο κ. Λίλτσης επισκέφτηκε μεταξύ άλλων εμπορικά καταστήματα, πάρκα και τα ΚΑΠΗ του δήμου Παύλου Μελά ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και μοίρασε συμβολικά μια… πυξίδα με σύνθημα «Με πυξίδα την Ανατροπή» και ευχή τη φράση του Ν. Καζαντζάκη «Φτάσε όπου δεν μπορείς».

Ο γιατρός και υποψήφιος δήμαρχος συζήτησε με τον κόσμο για τα προβλήματα της περιοχής. «Οι κάτοικοι θέλουν από τον δήμαρχό τους τα αυτονόητα. Καθαρή πόλη, φωτισμένη επαρκώς, με ελεύθερους δημόσιους χώρους, ασφάλεια και φυσικά τάξη στην αναρχία και την ανομία» σχολίασε ο κ. Λίλτσης. «Είναι πολύ σημαντικό να συζητάς με τον κόσμο, να βρίσκεσαι σε επαφή μαζί του και να γνωρίζεις από πρώτο χέρι τα προβλήματα των συμπολιτών σου. Είμαι υπέρ της πολιτικής του… δρόμου και όχι των κλειστών γραφείων» σχολίασε ο κ. Λίλτσης και δεσμεύτηκε πως όταν εκλεγεί δήμαρχος ο δήμος Παύλου Μελά θα γίνει σύγχρονος, καινοτόμος, ανθρώπινος, καθαρός. «Θέλουμε έναν δήμο ευρωπαϊκό που θα γίνει πρότυπο για όλη τη χώρα. Και με την εμπιστοσύνη του κόσμου θα τα καταφέρουμε» κατέληξε ο κ. Λίλτσης και ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά».