Περιοδεία του υπ. δημάρχου Παύλου Μελά, Γιώργου Λίλτση στις γειτονιές της Πολίχνης

Στην περιοχή της Πολίχνης βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά και επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΝΑΤΡΟΠΗ», Γιώργος Λίλτσης συνοδευόμενος από στελέχη και υποψηφίους της παράταξης.

Ο κ. Λίλτσης περιόδευσε στην λαϊκή αγορά της περιοχής, επισκέφτηκε καφενεία και καταστήματα και συζήτησε με πολίτες και καταστηματάρχες για τα προβλήματα που έχουν στην καθημερινότητά τους.

Μεταξύ άλλων, οι δημότες αναφέρθηκαν στην απουσία έργων, στον ελλιπή ηλεκτροφωτισμό αλλά και στο αίσθημα ανασφάλειας που τους δημιουργεί η ελλιπής αστυνόμευση των γειτονιών του δήμου Παύλου Μελά.

«Η παράταξή μας, εφόσον οι πολίτες μας εμπιστευτούν την διοίκηση του ιστορικού δήμου Παύλου Μελά από την πρώτη ημέρα θα δώσει έμφαση εξίσου στην καλυτέρευση της καθημερινότητας αλλά και στη δημιουργία οραματικών έργων υποδομής. Πιστεύουμε στην ισομερή ανάπτυξη των γειτονιών μας και στοχεύουμε στην πραγματική ενοποίηση των τριών δημοτικών ενοτήτων μας. Θα μετατρέψουμε τον δήμο μας σε ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό και έξυπνο δήμο» σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Λίλτσης.