Λέμε “ΟΧΙ” στο ξεπούλημα της περιουσίας του δήμου με διαδικασίες fast track

Την απόφαση της διοίκησης του δήμου Παύλου Μελά να επιχειρήσει να δρομολογήσει την εκποίηση επτά ακινήτων και ενός οικοπέδου με τη μορφή… «αξιοποίησης» στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου καταγγέλλει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Λιλτσης, επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ».

Όπως αναφέρει ο κ. Λίλτσης, ο οποίος ανέδειξε το ζήτημα στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η διοίκηση επιχείρησε με το πρόσχημα της… αξιοποίησης και χωρίς να υπάρχει τεκμηριωμένη εισήγηση να εκποιήσει δημοτική περιουσία. «Χωρίς να ξεκαθαρίζονται οι λόγοι για το fast track ξεπούλημα της ιδιοκτησίας μας, η διοίκηση τελευταία στιγμή και λίγο πριν παραδώσει τα κλειδιά αποφάσισε να την πουλήσει, χωρίς να υπάρχει τεκμηριωμένη πρόταση και χωρίς να έχουν προηγηθεί όλα όσα ορίζει ο νόμος. Η περιουσία μας ανήκει στους δημότες Παύλου Μελά, στα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές και πρέπει να την προστατεύσουμε. Αυτό θα κάνουμε την επόμενη ημέρα, όταν η ΑΝΑΤΡΟΠΗ αναλάβει την διοίκηση του δήμου Παύλου Μελά» υποστηρίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Λίλτσης.

Σημειώνεται πως το θέμα καταψήφισε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου η αντιπολίτευση του δήμου Παύλου Μελά.