Οι γειτονιές μας έχουν... αφεθεί στην τύχη τους

Τρίτη, 25 Μαΐου 2021
33

Αδιαφορία από την διοίκηση Δεμουρτζίδη

Δεν έχουν τέλος οι εικόνες εγκατάλειψης στις γειτονιές του δήμου Παύλου Μελά, με την ευθύνη να βαρύνει αποκλειστικά την σημερινή διοίκηση.

Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση του δημοτικού χώρου όπου στο παρελθόν φιλοξενούνταν το αναψυκτήριο- ψησταριά “Τα Πλατάνια”.

Το ακίνητο στην κυριολεξία ρημάζει και έχει μετατραπεί σε εστία μόλυνσης για την ευρύτερη περιοχή. Ο εγκαταλελειμμένος χώρος βρίσκεται στο κέντρο της Ευκαρπίας, δίπλα σε παιδική χαρά. Πέριξ του ακινήτου υπάρχουν σκουπίδια, ακαθαρσίες, μπάζα και σπασμένα τζάμια που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα δίπλα από έναν χώρο όπου παίζουν παιδιά.

“Δυστυχώς, όσο κι αν θέλουν ορισμένα στελέχη της διοίκησης να ωραιοποιήσουν την κατάσταση η πραγματικότητα τους διαψεύδει. Οι περισσότερες γειτονιές στα όρια του δήμου Παύλου Μελά έχουν αφεθεί στην τύχη τους, με την διοίκηση να ασχολείται με όσα... βλέπει η πεθερά. Μεγάλη συζήτηση που θα πρέπει σύντομα να ανοίξει εντός δημοτικού συμβουλίου είναι και η αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας προς όφελος του δήμου και κατά συνέπεια προς όφελος των πολιτών μέσα από τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ έχει πρόταση την οποία σύντομα θα καταθέσει επίσημα στο συμβούλιο” αναφέρει ο επικεφαλής της “ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ”, Γιώργος Λίλτσης.