Στην εκπομπή "On Time" στο Atlas TV με τον Σταύρο Οραήλογλου

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022
258

Η παράταξή μας, την επομένη των εκλογών, όταν θα γίνει Διοίκηση στο δήμο Παύλου Μελά με την ψήφο των συμπολιτών μας, δεν υπόσχεται στους πως θα «ανακαλύψει τον τροχό», δεσμεύεται ωστόσο ότι θα θέσει τον τροχό σε κίνηση.

Δυστυχώς, η σημερινή διοίκηση αποδεικνύεται κατώτερη των προσδοκιών και αρκείται σε μια απλή διαχείριση των προβλημάτων κι αυτή αναποτελεσματική. Η Δυτική Θεσσαλονίκη, η πλευρά της πόλης όπου κατοικούν περισσότεροι των 350.000 κατοίκων έχει ανάγκη από την μέριμνα της Πολιτείας.

Ο δήμος μας, όπως και οι όμοροι δήμοι, είναι εργατουπόλεις. Εδώ μένουν οι άνθρωποι του μόχθου, της βιοπάλης και της δουλειάς. Πρέπει όλοι να στρέψουν το βλέμμα τους σε αυτή την αδικημένη πλευρά.

Χρειαζόμαστε επενδύσεις για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες, πάρκα και χώρους πρασίνου, σχολεία για τα παιδιά μας και για τα παιδιά που θα γεννηθούν από το νέα ζευγάρια που επιλέγουν να ζήσουν στην περιοχή μας, ανάπτυξη του Μετρό στα δυτικά κ.α.

Στο δήμο Παύλου Μελά οι πολίτες στερούνται δρόμων, υποδομών, ανθρώπινων συνθηκών διαβίωσης για τα Άτομα με Αναπηρία, ασφάλειας, καθαριότητας.

Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» καθημερινά οικοδομεί μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους συμπολίτες μας. Βήμα- βήμα. Συζητάμε με τον κόσμο και καταγράφουμε προβληματισμούς, προτείνουμε λύσεις, εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου. Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να οδηγήσουμε τον δήμο μας σε νέα μονοπάτια.