Συνέντευξη στο radio North 98.0 και τους "Απέναντι"

Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022
67

Οφείλουμε στους κατοίκους του δήμου Παύλου Μελά μια καλύτερη καθημερινότητα, έναν ομορφότερο τόπο να ζουν, έναν σύγχρονο δήμο που βάζει στο επίκεντρο και επιλύει τα προβλήματα και τις ανάγκες των χιλιάδων δημοτών του.

Για το λόγο αυτό είμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας από την επομένη των εκλογών του 2019, καθημερινά. Καταγράφουμε ζητήματα, προτείνουμε λύσεις αντιμετώπισης, υπερασπιζόμαστε τις προτάσεις μας με κάθε τρόπο στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Δεν σταματήσαμε, δεν θα σταματήσουμε. Δεν εμφανιστήκαμε ξαφνικά ένα πρωί και διεκδικούμε την διοίκηση του δήμου μας. Η σημερινή διοίκηση Δεμουρτζίδη έχει αποτύχει σε όλα τα επίπεδα. Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» διαθέτει ένα πλήρες, ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα που δίνει όραμα και προοπτική στον δήμο μας, που διαθέτει τις δυνατότητες.

Συζητώντας σήμερα στον «αέρα» του North 98 Fm με τους δημοσιογράφους Σταύρο Οραήλογλου και Χρήστο Τσαλικίδη για την υποψηφιότητά μας στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, σε έναν χρόνο ακριβώς από σήμερα.

Ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του απέτυχαν στην αντιμετώπιση τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων.

Μιλήσαμε για:

  • Απουσία αντιπλημμυρικών έργων
  • Ελλιπής καθαριότητα
  • Υποστελεχωμένο Αστυνομικό Τμήμα
  • Εξελίξεις στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά – Καμία επίσημη απάντηση για τα έξοδα συντήρησης του