Συνέντευξη στον Flash 99.4 και την εκπομπή "Φλας στα γεγονότα" με την Βασιλική Πολίτου

Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022
54

Συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου Παύλου Μελά, Γιώργου Λίλτση στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99,4 fm και την εκπομπή «Φλας στα Γεγονότα» με τη Βασιλική Πολίτου.

Θα είμαστε η πρώτη επιλογή των δημοτών Παύλου Μελά που θέλουν αλλαγή και «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στο δήμο μας. Μια ΑΝΑΤΡΟΠΗ, όπως είναι το όνομα της παράταξής μας που είναι αναγκαία για το παρόν και το μέλλον του ιστορικού δήμου, που δυστυχώς καταδικάστηκε να διοικείται από ανθρώπους χωρίς όραμα.

Είμαστε εδώ, με γνώση, όραμα, σχέδιο και πάνω από όλα διάθεση και όρεξη για σκληρή δουλειά να αλλάξουμε την σημερινή εικόνα και να οικοδομήσουμε μαζί με τους πολίτες για τους πολίτες έναν σύγχρονο, ευρωπαϊκό, πράσινο δήμο Παύλου Μελά.

Η νίκη στις εκλογές, δεν θα είναι προσωπική ή της ομάδας μας. Θα είναι νίκη του λαού, των πολιτών. Νίκη απέναντι στο χρόνο για να κερδίσουμε τα χρόνια που χάθηκαν, Νίκη απέναντι στη συντήρηση, Νίκη απέναντι στο περιθώριο που μας έχει αναγκάσει να ζούμε η σημερινή διοίκηση.

Είμαστε παρόντες καθημερινά στις γειτονιές που είναι παρατημένες από την διοίκηση Δεμουρτζίδη, με προτάσεις, πρόγραμμα και θέσεις για όλα τα μικρά και μεγάλα ζητήματα του δήμου Παύλου Μελά και κυρίως είμαστε εδώ από τη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης ώστε μέσα από τις παρεμβάσεις μας στα δημοτικά συμβούλια να διευκολύνουμε την καθημερινότητα και να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

Είμαστε η παράταξη που ενώνει και δεν διχάζει. Στους κόλπους μας έχουμε ανθρώπους με εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, επιστήμονες, εθελοντές, ανθρώπους που εδώ και χρόνια έχουν παρουσιάσει μια έντονη κοινωνική δραστηριότητα, αλλά και νέους ανθρώπους με όρεξη και διάθεση.