Τοποθέτηση Γιώργου Λίλτση στο δημ. συμβούλιο 23/11/2022

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022
62

Ποιος κοροϊδεύει ποιον;

Έχουμε καταγγείλει την διοίκηση του δήμου Παύλου Μελά για την άρνησή της να παρέχει πλήρη ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου για όλα όσα συμβαίνουν στον δήμο και κυρίως για εκείνα που αφορούν οικονομικές υποθέσεις.

Παρά τις αντιδράσεις μας για την εν κρυπτώ λήψη αποφάσεων, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση μας ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του επιλέγουν να ακολουθήσουν την... πεπατημένη τους. Αυτή της σιωπής.

Μόλις πριν λίγες ημέρες εστάλη στις 13:31 μέιλ με το οποίο ενημερωθήκαμε για την συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου που ξεκινούσε στις 13:30. Στις 13:36 μας ήρθε δεύτερο μέιλ με το ειδικό έντυπο ψηφοφορίας δια περιφοράς, χωρίς κανείς από το δήμο να μας ενημερώσει έστω τηλεφωνικά. Αλήθεια, όσοι συμμετείχαν και ψήφισαν υπέρ πότε πρόλαβαν να ενημερωθούν για τα θέματα, για τα οποία δεν εστάλησαν εισηγήσεις; Οι υπόλοιποι σύμβουλοι γιατί δεν έλαβαν εγκαίρως τις εισηγήσεις για να τις μελετήσουν;

Ποιος είναι ο ρόλος του δημοτικού συμβουλίου; Διακοσμητικός;

Ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του κοροϊδεύουν τους δημότες Παύλου Μελά γυρνώντας την πλάτη και απαξιώνοντας το ρόλο και τη σημασία του συλλογικού οργάνου λήψης αποφάσεων του δήμου Παύλου Μελά, ενός οργάνου που συμμετέχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι που εξέλεξαν οι ίδιοι οι πολίτες.

Αυτές οι πρακτικές απαξιώνουν όχι τις παρατάξεις αλλά όλους τους συνδημότες μας!

Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά εντός και εκτός συμβουλίου δίνει και θα εξακολουθήσει να δίνει τη μάχη για δημοκρατία και διαφάνεια!