Συνάντηση με πρόεδρο Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Συνάντηση υπ. δημάρχου Παύλου Μελά, Γιώργου Λίλτση με πρόεδρο Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης –Κινητή Μονάδα και συστηματικοί έλεγχοι στο πρόγραμμα της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ»

Επίσκεψη στα γραφεία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΟΣΘ) στο πλαίσιο των συναντήσεών τους με τους εκπροσώπους των φορέων και των επιστημονικών συλλόγων της πόλης πραγματοποίησαν ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά Γιώργος Λίλτσης, στελέχη και υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού «ΑΝΑΤΡΟΠΗ».

Ο κ. Λίλτσης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Παύλου Μελά συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του ΟΣΘ, Αθανάσιο Δεβλιώτη.

Εξήραν το έργο του Οδοντιατρικού Συλλόγου και συζήτησαν το ενδεχόμενο περαιτέρω συνεργασίας του με τον δήμο Παύλου Μελά, την επόμενη ημέρα, όταν η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» αναλάβει τα ηνία της διοίκησης της περιοχής.

«Μέσα από τις επαφές και τις συναντήσεις με τους εκπροσώπους των θεσμικών φορέων της πόλης θέλουμε να κάνουμε γνωστή την… ύπαρξή μας. Ζητάμε αποκέντρωση των δράσεων τους και στη δυτική Θεσσαλονίκη και ειδικότερα στον δήμο Παύλου Μελά, εκεί όπου είναι εγκατεστημένα τα λαϊκά στρώματα του νομού» σχολίασε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Λίλτσης.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν την ενδυνάμωση των σχέσεών τους και την πραγματοποίηση από κοινού δράσεων μετά τις εκλογές.

Ο κ. Λίλτσης ενημέρωσε τον κ. Δεβλιώτη για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στον τομέα της Υγείας και έκανε ειδική αναφορά στην πρόληψη, που σώζει ζωές. Ειδικότερα, έκανε γνωστή την πρόθεση του, όταν γίνει δήμαρχος να εξοπλίσει τον δήμο με σύγχρονη Κινητή Μονάδα η οποία θα επισκέπτεται όλα τα σχολεία της περιοχής και θα πραγματοποιεί συστηματικούς ελέγχους σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. «Ζητάμε η δράση αυτή να γίνει σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης» υποστήριξε ο κ. Λίλτσης.