ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!

Αγαπητή φίλη, αγαπητέ φίλε,

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι τις εκλογές της Κυριακής. Η διαδρομή που ξεκίνησα μαζί με τους συνεργάτες μου και τα μέλη της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» πριν από περίπου πέντε χρόνια ολοκληρώνεται την Κυριακή. Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές καλείσαι να επιλέξεις ανάμεσα στη μιζέρια και το κατεστημένο και την «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» και την δημιουργική επανάσταση στον ιστορικό δήμο Παύλου Μελά.

Αγαπητέ μου συμπολίτη,

Ονειρεύομαι για μας και τα παιδιά μας έναν δήμο πρότυπο και πρωτοπόρο, έναν δήμο «πράσινο», «έξυπνο», σύγχρονο, έναν δήμο που θα αποτελεί τόπο προορισμού και όχι διέλευσης. Έναν δήμο με κοινωνικό πρόσωπο, φιλικό σε όλους τους πολίτες και περισσότερο σε εκείνους που έχουν ανάγκη τη στήριξη μας. Ονειρεύομαι έναν δήμο που θα διαθέτει σύγχρονες αστικές συγκοινωνίες, που θα βάλει τέλος στις ουρές και την γραφειοκρατία, που θα διαθέτει ασφαλείς γειτονιές με πάρκα. Θέλω έναν δήμο καθαρό, έναν δήμο που θα αναδεικνύει τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα. Οραματίζομαι μια πόλη που θα είναι πρότυπο στον πολιτισμό, στην αλληλεγγύη, που θα αξιοποιήσει την ιστορία της για να χτίσει το μέλλον της. Μια πόλη που θα προσφέρει ευκαιρίες και εργασία, που θα είναι όμορφη και λειτουργική.

Αγαπητέ φίλε, αγαπητή φίλη, αγαπητέ νέε ψηφοφόρε,

Όλα τα παραπάνω δεν είναι ουτοπικά. Είναι μερικά μόνο από τα βασικά σημεία του προγράμματος της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», ενός προγράμματος κοστολογημένου, οραματικού και δημιουργικού που θα αποτελέσει ένα συμβόλαιο ανάμεσα σε εμένα, την ομάδα μου και εσένα που ζητώ να μας εμπιστευτείς και να μας στηρίξεις με την ψήφο σου στις εκλογές της Κυριακής.

Τα τελευταία πέντε χρόνια περπατώ καθημερινά, καταγράφω προβλήματα, αναζητώ λύσεις και συζητώ με τον κόσμο.

Σου λέω λοιπόν πως η ΑΝΑΤΡΟΠΗ στα κακώς κείμενα του ιστορικού μας δήμου είναι στο χέρι σου. Είναι στο χέρι σου να κάνεις μαζί με εμάς την επανάσταση, την δημιουργική εκείνη επανάσταση, ώστε να έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη και η ευημερία.

Σου ζητώ να κλείσεις τα αυτιά σου στις «σειρήνες» και σε εκείνους που σου ζητούν να σταματήσεις να ονειρεύεσαι και να φωνάξεις μαζί με την ομάδα μας, την «ΑΝΑΤΡΟΠΗ»: ΝΑΙ, γίνεται!

Σου ζητώ με τον νου και την καρδιά να στηρίξεις τις προτάσεις μας!

Σου ζητώ να ψηφίσεις την «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» για την… ανατροπή!

Με εκτίμηση,

Γιώργος Λίλτσης, υπ. δήμαρχος Παύλου Μελά