fbpx

"Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς"

Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021
668

Με αφορμή την ανακοίνωση των αλλαγών του σχήματος διοίκησης του δήμου Παύλου Μελά ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιώργος Λίλτσης σχολίασε:

«Το… νέο σχήμα διοίκησης, έρχεται να επιβεβαιώσει την παροιμία «Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς». Πρόκειται για αλλαγές, που έγιναν προκειμένου να ανακατέψει την «τράπουλα» της παράταξής του ο δήμαρχος, να κρατήσει τις εσωτερικές ισορροπίες, να «τιμωρήσει» ορισμένους και να ικανοποιήσει τις προσωπικές φιλοδοξίες ορισμένων άλλων. Είναι αλλαγές άνευ ουσίας που ως στόχο έχουν να ηρεμήσουν τις εσωτερικές αναταραχές και όχι να φέρουν αποτέλεσμα και να προσφέρουν έργο στο δήμο Παύλου Μελά προς όφελος των δημοτών μας. Πρόκειται απλώς για μια ανακύκλωση προσώπων.

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον δήμαρχο που εδώ και δυο χρόνια αγνοεί τις πραγματικές ανάγκες του τόπου μας, κλεισμένος στο γραφείο του. Ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του, αναβαθμισμένοι και υποβαθμισμένοι, έχουν αλλεργία στην δημιουργική κουβέντα και ανταλλαγή απόψεων προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, γι’ αυτό και λαμβάνουν αποφάσεις εν κρυπτώ και χωρίς να ενημερώνουν το δημοτικό συμβούλιο.

Ο δήμος Παύλου Μελά έχει ανάγκη από έργα, βελτίωση της καθημερινότητας, καθαρούς δρόμους, ασφαλείς γειτονιές, σύγχρονο δίκτυο συγκοινωνιών και σχεδιασμό για το μέλλον. Έννοιες ανύπαρκτες στο λεξιλόγιο και την σκέψη της διοίκησης και του δημάρχου.

Όσους συνεργάτες κι αν αλλάξει, αν δεν αλλάξει αντιλήψεις θα βρίσκεται πάντα κάτω από τη βάση. Όσο για τις νέες προσθήκες στο σχήμα και ενδεχόμενες μελλοντικές συνεργασίες, αναμένουμε να δούμε την νέα «αντιδήμαρχο της αντιπολίτευσης» να υπερασπίζεται το έργο, που μέχρι σήμερα κατέκρινε.

Η περίοδος των μεταγραφών έχει και συνέχεια...».