fbpx

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

Ο Αβραμόπουλος Ηλίας γεννήθηκε το 1957 στην Καρδίτσα.

Από το 1977 ασχολείται ως ασφαλιστικός σύμβουλος αλλά και στο χώρο της μεσιτείας ακινήτων. Επίσης απασχολείται σε οικοδομικές κατασκευαστικές επιχειρήσεις αλλά και στο χώρο του εμπορίου διατηρώντας καταστήματα επί 36 συναπτά έτη. Το 2018 συνταξιοδοτήθηκε από το Τ.Ε.Β.Ε. με εργασιακό βίο 36 συναπτά έτη.

Είναι έγγαμος με την Καστανή Καλλιόπη, εργαζόμενη στο Ε.Φ.Κ.Α και έχει δύο παιδιά
Λόγω των δραστηριοτήτων που ασκούσε εδώ και 40 χρόνια έχει βιώσει τις δυσκολίες του ελεύθερου επαγγέλματος και έχει εντοπίσει τα προβλήματα τη κοινωνικής και οικονομικής ζωής του Δήμου μας.

Συνεισφέροντας με τις γνώσεις και την εμπειρία του θέλει να δημιουργήσεις μια ανοικτή, ανθρώπινη και αξιόπιστη σχέση επικοινωνίας με τους συνδημότες του μέσα από τη συμμετοχή του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Ο Σπύρος Αμανατίδης είναι Διευθυντής Πωλήσεων στην Ευρωπαϊκή Πίστη μία εταιρεία του ομίλου Allianz και είναι κάτοικος του Δήμου Παύλου Μελά από το 1983. Γεννήθηκε στην Δράμα, όπου και εργάστηκε μετά το τέλος των σπουδών μου στο τοπικό Εργοστάσιο Ζάχαρης ως γραμματέας (1978 – 1979). Το 1979 ακολούθησε η στρατιωτική του θητεία στην πολεμική Αεροπορία έως το 1981. Έπειτα, και έως και το 1983, εργάστηκε ως βοηθός φαρμακοποιού σε ένα από τα μεγαλύτερα φαρμακεία της Δράμας. Τον Σεπτέμβριο του 1983 όμως προσελήφθη στην εταιρεία πετρελαίου SHELL, ως Προϊστάμενός Φορτώσεων στο Κρατικό Διυλιστήριο (ΕΛΔΑ). Παράλληλα με την εργασία του το 1984 μπήκε στον ασφαλιστικό χώρο ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος.

Το 1986 παντρεύτηκα την κ. Αναστασιάδου Βασιλική με την οποία έχει αποκτήσει 2 παιδιά, τον Πέτρο 32 ετών όπου εργάζεται ως Διευθυντής Καταστήματος στην Ευρωπαϊκή Πίστη, και τον Γιάννη 29 ετών όπου εργάζεται ως Υπεύθυνος Καταστήματος στην εστίαση. Συνεχίζοντας την ενασχόληση του με τον ασφαλιστικό χώρο το 1988 έγινε Προϊστάμενος Πωλήσεων με ένα δυναμικό 20 ασφαλιστικών συμβούλων. Το 1994 αναλαμβάνει την θέση του Διευθυντή Καταστήματος. Μετά από 7 έτη προήχθη στη θέση του Επιθεωρητή Πωλήσεων ανάπτυξης ασφαλιστικών εργασιών της εταιρείας. Τέλος, το 2009 ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων και με αυτή την ιδιότητα εργάζεται έως σήμερα, διαχειρίζοντας ένα δυναμικό 730 συνεργατών σε όλη την επικράτεια.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Γεννήθηκε από πρόσφυγες γονείς και είναι γιός του Νίκου Αναστασιάδη (Παλαιόκαστρο Σερρών) και της Θεοδώρας Ιορδανίδου (Θεοδόσια Κιλκίς). Από μικρός εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Σταυρούπολη. Είναι παντρεμένος με τη Δώρα Παυλίδου (Νικόπολη Θεσ/νίκης) και έχει δύο παιδιά, τον Νίκο και τη Χρύσα.

Είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος (Οικονομικό Τμήμα της Νομικής ΑΠΘ) και εργάζεται στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ (Προϊστάμενος, Διευθυντής Διοικ. & Οικον. Υπηρεσιών).
Είναι Μέλος Εθελοντικής Ομάδας «ΠΡΟΤΕΚΤΑ».

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος στο πρώτο «Στέκι Νεολαίας» Σταυρούπολης και από το 1990 ενεργό μέλος της παράταξης «Ανανέωση-Δημιουργία-Προοπτική».

Στις εκλογές του 2002 ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με το ψηφοδέλτιο του αείμνηστου Τάσου Αναστασιάδη.

Το 2006 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με την «Ανθρώπινη Σταυρούπολη», όπως και το 2010, με την «Ανθρώπινη Πόλη», πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος.

Το 2014 ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την «Κοινωνική Συναίνεση» &
Από το 2019 είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με την «Ανατροπή» του Γιώργου Λίλτση.

ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ και ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ:
- Πρόεδρος του Συνοικιακού Συμβουλίου Ομόνοιας Σταυρούπολης.
- Πρόεδρος και Μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.
- Ιδρυτής και Πρώτος Πρόεδρος του Συνεταιρισμού των Υπαλλήλων του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, επί σειρά ετών, δημιουργώντας στην ουσία συνεταιριστικό κίνημα στο χώρο εργασίας του.
- Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Λυκείου Σταυρούπολης.
- Ιδρυτής και Πρόεδρος Συλλόγου Ποντίων ΑΧΕΠΑ «Πεδάνιος Διοσκουρίδης».

ΟΡΙΣΘΗΚΕ:
- Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Πρόεδρος Δημαρχιακής Επιτροπής (2007-2008) Δήμου Σταυρούπολης.
- Πρόεδρος Ενιαίου ΚΑΠΗ Δήμου Σταυρούπολης (2009).
- Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Πρόεδρος Επιτροπής Σχεδίου Πόλης (2010).
- Πρόεδρος Σχολ. Επιτροπών 4ου, 6ου Γυμνασίου & 4ου Λυκείου Σταυρ/λης (2007-2010).
- Πρόεδρος (υπηρεσιακός) (2016) & Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο Αναστασιάδης Νικόλαος γεννήθηκε το 1994 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσα στις γειτονιές τις Ευκαρπίας.

Αποφοίτησε το 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης με την ειδικότητα του λογιστή. Σπούδασε στο ΤΕΙ Σερρών Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Παράλληλα με τις σπουδές του σε ηλικία μόλις 23 ετών ξεκίνησε την πρώτη του επιχείρηση στον τομέα της εστίασης και έκτοτε παραμένει στο χώρο των επιχειρήσεων διατηρώντας μέχρι και σήμερα καταστήματα εστίασης.

Έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο για περίπου 10 χρόνια στην ομάδα «Κεραυνός Ωραιοκάστρου».

Βάζει υποψηφιότητα με τον Γιώργο Λίλτση και ζητάει την στήριξη των συνδημοτών του στην προσπάθεια του αυτή, για να βοηθήσει στην ανάπτυξη της οικονομίας των Τοπικών Επιχειρήσεων του Δήμου μας το οποίο θα επιφέρει περισσότερες θέσεις εργασίας και κατ' επέκταση λιγότερους ανέργους συμπολίτες μας.

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

Ο Παντελής Αργυρόπουλος είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άνω Ηλιούπολη. Σπούδασε στο τμήμα Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) του Δ.Π.Θ. Αμέσως μετά την εκπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας, δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στον κατασκευαστικό τομέα στην ευρύτερη περιοχή των Δυτικών Συνοικιών, με τον οποίο ασχολείται μέχρι και σήμερα.

Στελεχώνει την Περιφερική Επιτροπή Κολύμβησης Κεντροδυτικής Μακεδονίας (Π.Ε.ΚΔ.Μ.) ως έφορος αθλητικών εγκαταστάσεων, είναι μέλος του αθλητικού Συλλόγου "Μακεδονικός" και υπεύθυνος του κολυμβητικού τμήματος από το 2009. Είναι ενεργό μέλος επί μία δεκαετία σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και σε πολιτιστικούς συλλόγους.

Είναι έγγαμος με 3 παιδιά. Από το 2019 έως και σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξη Ανατροπή του Γιώργου Λίλτση στην Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Η Ειρήνη Αρχιτεκτονίδου γεννήθηκε στην Πολίχνη του Δ.Παύλου Μελά Θεσ/νίκη το 1959 και δραστηριοποιείται στο Ελεύθερο Επάγγελμα ως Οικονομολόγος από το 1986 έως σήμερα.

Είναι μέλος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Θεσ/νικης (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ) και συμμετέχει για 3η φορά στις δημοτικές εκλογές του Δ.Παύλου Μελά στο πλευρό του κ. Γ. Λίλτση του συνδυασμού Ανατροπή έχοντας πετύχει τη συμπάθεια των συνυποψηφίων της, του εκπρόσωπου του συνδυασμού αλλά και ευρύτερα του εμπορικού και επιχειρησιακού χώρου.

Είναι πετυχημένη επαγγεματίας, μιλάει Αγγλικά, και σκοπό έχει να μοιραστεί τα προβλήματα του τόπου με τους συνδημότες της και να συμμετάσχει στην υλοποίηση προγραμμάτων που έχει ήδη σχεδιάσει.

Ο συνδυασμός με αυταπάρνηση, διαφάνεια και ευθύτητα για να πετύχουμε όλοι μαζί τη δημιουργία ενός δήμου με πρότυπα αντάξια των προσδοκιών μας.

ΓΑΝΔΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

Ο Μιχάλης Γανδάς γεννήθηκε το 1983 στην Σταυρούπολη. Μεγάλωσε και Ενηλικιώθηκε στις γειτονιές της Κάτω Ηλιούπολης.

Είναι απόφοιτος του 4ου Γενικού λυκείου Σταυρούπολης. Είναι πτυχιούχος τεχνικός εγκαταστάσεων ψύξης αερισμού κλιματισμού και θέρμανσης. Είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στο χώρο του εξαερισμού, εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση «ΑΕΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ» η οποία ιδρύθηκε από τον πατέρα του Χρήστο Γανδά το 1974 στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Από μικρός ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και κυρίως με το ποδόσφαιρο, υπήρξε παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σταυρούπολης. Μια από τις μεγάλες αγάπες ήταν και το σκάκι. Για πολλά χρόνια δραστηριοποιήθηκε ενεργά με την αεροσφαίρηση και διετέλεσε μέλος του Σ Βορείου Ελλάδος για 4 χρόνια.

Ήταν μέλος της Πολιτικής Προστασίας.

Είναι παντρεμένος με την Ελένη Σαμόλη και πατέρας 2 παιδιών του Χρήστου και του Κωνσταντίνου.

Η μεγάλη του αγάπη για τον τόπο του ήταν το κίνητρο του για να αποφασίσει να δραστηριοποιηθεί ενεργά στις δημοτικές εκλογές με μοναδικό κίνητρο την επιθυμία του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και στις ανάγκες της γειτονιάς του.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ)

Η Γεωργιάδου Βούλα γεννήθηκε στο Άγκιστρο Σερρών Το 1969 εγκαταστάθηκε στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε από τα ΤΕΦΑΑ Αθηνών το 1983.

Μπήκε στο ΔΣ της Σχολής και έκαναν αγώνες για Αναβάθμιση της σε Ανώτατης Εκπαίδευσης φοίτησης 4ετους από 3ετη. Το πετύxaν το 1981.

Υπηρέτησε κατόπιν σε 28 σχολεία Δ/βαθμίδας Εκπ/σης ξεκινώντας από νησιά. Το εκπαιδευτικό της έργο ήταν πολύ Αγωνιστικό για κατακτήσεις Αιθουσών, γηπέδων, Αθλητικού Υλικού και παρουσίας σε Αγώνων για τους μαθητές της.

Ήταν Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Μυγδονίας Δρυμού και διεκδίκησε νέο Δημοτικό. Με δικές της ενέργειες τοποθετήθηκαν φανάρια στην Λητή για την προστασία των μαθητών. Εκλεγμένη Κοινοτική Σύμβουλος στο χωριό της Άγκιστρο το 2006 και το έκαναν στην 4ετια το Μικρό Παρίσι όπως το αποκαλούν ακόμη τα Κανάλια.

Ήταν υποψήφια με τον νυν Δήμαρχο κ Δεμουρτζιδη το 2015.

Μέλος της Σχολικής Επιτροπής και Αθλητικής Επιτροπής με πολύ δυναμικό έργο.

Ήταν υποψήφια με τον Άρη Ιακωβίδη στην Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών το 2019.

Σήμερα κατεβαίνει με τον κ. Λίλτση Γεώργιο στην ΑΝΑΤΡΟΠΉ. Του Δήμου Π. Μελά.

ΔΑΪΡΟΥΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Η Δέσποινα Δαιρούση γεννήθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές της. Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Δαιρούση που μεγάλωσε στην Πολίχνη, είναι εργοδηγός ηλεκτρολόγος και έχουνε δύο παιδιά την Γιώτα (ψυχολόγο) και τον Νίκο (Μηχανολόγο).

Πάντα ενεργή με τα κοινά.

Υπήρξε πρόεδρος 15μελους, πρόεδρος γονέων και κηδεμόνων και μέλος γυναικείων οργανώσεων. Επαγγελματικά εργάστηκε ως manager και τα τελευταία 25 χρόνια είναι τουριστική συνοδός (Ξεναγός) στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Ως ξεναγός έχει επισκεφθεί πολλές χώρες και είδε πως διοικούνται οι Δήμοι ώστε να καταστήσουν τις πόλεις βιώσιμες για τους πολίτες τους. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε να θέσει για πρώτη φορά υποψηφιότητα με τον Γιώργο Λίλτση.

Πιστεύει πως ο πολιτισμός περικλείει πολύ περισσότερα από τον ορισμό που του δίνουν σήμερα. Πολιτισμός είναι η καθαριότητα της πόλης, η δενδροφύτευση κι όχι η κοπή δένδρων, η δημιουργία πάρκων πρασίνου, η ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων με σχέδιο και προγραμματισμό για να μην ταλαιπωρείται ο πολίτης και δη τα άτομα με αναπηρίες, γειτονιές που σφύζουν ζωή, με δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες, με φωτεινούς δρόμους και φωτεινούς ανθρώπους, που χαίρονται τις γωνιές της.

ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Ο Θοδωρής Δημητρακάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη το 1972 στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με τον αθλητισμό με αποτέλεσμα να έχει πολλές Πανελλήνιες - Πανευρωπαϊκές - Παγκόσμιες διακρίσεις στο άθλημα του TAE KWON DO ITF.
Διετέλεσε προπονητής και υπεύθυνος σωματείων από το 1992 στη δυτική Θεσσαλονίκη και ήταν μέλος της τεχνικής επιτροπής της Αθλητικής Ομοσπονδίας Ταε κβο ντο Ελλάδος για 3 χρόνια.

Από το 2017 μέχρι και σήμερα είναι προπονητής Εθνικής Ελλάδος στο ΤAE KWON DO ITF και εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος στον ΕΦΚΑ.

Ως δημότης της πόλης, είναι σε θέση να γνωρίζει από πρώτο χέρι τα μεγάλα προβλήματα αυτής της πόλης. Καθαριότητα, κυκλοφοριακό, ατμοσφαιρική ρύπανση, ανεργία και αναιμική ανάπτυξη είναι ενδεικτικά, κάποια από τα διαχρονικά και ανεπίλυτα ζητήματα που υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής όλων των δημοτών του Παύλου Μελά. Θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος με σκοπό την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της σημερινής της εικόνας του Δήμου μας.

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ

Ο Χάρης Δημόπουλος γεννήθηκε στη Δράμα το 1969. Μέχρι την ηλικία των 5 ετών έμενε στο Δοξάτο Δράμας και από το 1974 είναι μόνιμο κάτοικος Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε στο Πεζικό.

Από μικρός στη βιοπάλη, εργάστηκε στο χώρο της εστίασης για πολλά χρόνια Σήμερα εργάζεται στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης στην εταιρία Godair Handling, ως συνοδός PRM.

Είναι παντρεμένος με την Μαντω Δρυμή και πατέρας 3 παιδιών και έχει δυο εγγόνια.

Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκινάει το 2019 όταν κατέβηκε ως περιφερειακός σύμβουλος.

Το 2019 και το 2023 έλαβε μέρος στις βουλευτικές εκλογές με την Ελληνική Λύση.

Πιστεύει ότι ο Δήμος Παύλου Μελά αποτελεί ένα δήμο με πολλές κρυφές δυνατότητες τις οποίες δεν έχει ανακαλύψει το ευρύ κοινό. Πιστεύει σε μια σύγχρονη πορεία της πόλης όπου όλοι θα αποτελούν αναπόσπαστο και σημαντικό κομμάτι της ανάπτυξης και της βιωσιμότητάς της.

Υπό τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις του νέου δημάρχου της πόλης, Γιώργου Λίλτση ο Δήμος Παύλου Μελά θα γίνει μια πόλη που όλοι θα είναι περήφανοι και ιδιαίτερα η νέα γενιά.

ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

O Ευθυμιάδης Θεοδόσιος- Κωνσταντίνος γεννήθηκε στα Νέα Κερδύλλια Σερρών και σε ηλικία 15 ετών ήρθε στη Θεσσαλονίκη λόγω σπουδών.

Είναι δημότης Παύλου Μελά από το 2005 όπου και νυμφεύτηκε με την Πασιάτα Αικατερίνη και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ευκαρπία.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολείται τα τελευταία 20 χρόνια με το εμπόριο ιατρικών ειδών.

Έχει δύο γιους οι οποίοι είναι μαθητές Λυκείου στο ΓΕΛ Ευκαρπίας και ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Για 45 ολόκληρα χρόνια συμμετέχει ως μαραθωνοδρόμος μέχρι και σήμερα.

Λόγω της κατάθεσης της συνταξιοδότησης του το έτος 2023 θα έχει τον ελεύθερο χρόνο αλλά και την διάθεση να ασχοληθεί αμισθί και με αγάπη για τον τόπο του όπου μεγαλώνουν τα δύο ανήλικα τέκνα του και ευελπιστεί στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του Δήμου μας.

Θα είναι υποψήφιος δίπλα στον Γιώργο Λίλτση που έχει το μεράκι και την αγάπη που χρειάζεται αυτός ο τόπος για αυτό και ζητάει την στήριξή σας στις εκλογές του Οκτωβρίου.

ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Ο Αριστείδης Ιακωβίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Τελείωσε το 2ο Λύκειο Πολίχνης.

Από το 2000 εργάζεται στην δική του επιχείρηση που εδρεύει στον Δήμο Παύλου Μελά μέχρι και σήμερα στον τομέα τον υγρών και στερεών καυσίμων.

Είναι παντρεμένος με την Πασχαλία Ζήλιου 18 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Τον Γιώργο 18 ετών και την Χριστίνα 17 ετών.

Είναι μέλος σε διάφορους συλλόγους του Δήμου μας, πολιτιστικούς και αθλητικούς και ενεργό μέλος στα σωματεία εμπόρων στερεών καυσίμων και μεταπωλητών πετρελαίου θέρμανσης.

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήτανε υποψήφιος δήμαρχος με την Ανανεωτική Κίνηση Δήμου Παύλου Μελά όπου εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος.

Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στο δημοτικό συμβούλιο έλαβε μέρος σε διάφορες επιτροπές και για ένα χρόνο διετέλεσε αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

Η Μαρία Ιωαννίδου γεννήθηκε στο Δροσάτο του Κιλκίς. Η οικογένεια της όμως μετανάστευσε στη Αλβεστα της Σουηδίας, όπου μεγάλωσε και σπούδασε Οικονομικά στο Βεκχουε της Σουηδίας. Το 1995 επιστρέφει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Νικόπολη Σταυρούπολης, όπου δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα επαγγελματικά ως αντιπρόσωπος παιδικών ρούχων.

Είναι μητέρα δύο παιδιών του Γιάννη και της Λίζας. Είναι μέλος του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Νικόπολης Θεσσαλονίκης "Φίλων Κτενίδης" καθώς και ταμίας του Συλλόγου "Μιλάμε για τον Αυτισμό". Έρχεται σε καθημερινή επαφή μ’ έναν αξιοσημείωτο αριθμό ατόμων που μοιράζονται τις ανησυχίες τους και ευελπιστούν σ’ ένα ευοίωνο μέλλον. Καθώς είναι σε άμεση επικοινωνία με συναδέλφους επιχειρηματίες των τοπικών επιχειρήσεων, διατηρεί μαζί τους άρρηκτη επαφή με σκοπό την βελτίωση του επαγγελματικού και κοινωνικού βίου.

Η ενασχόληση της με τα κοινά ξεκίνησε το 2019 ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, έτσι θέτει ξανά υποψηφιότητα με σκοπό να συμβάλει να αναπτυχθεί η γυναικεία επιχειρηματικότητα στο Δήμο Παύλου Μελά.

ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

Ο Γρηγόρης Ιωσηφίδης είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός.

Ως καθηγητής δίδαξε στο Γυμνάσιο Ανατολικού Πτολεμαΐδας τα έτη 1986-1993 και από το σχολικό έτος 1993-1994 στο 4ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης που μετονομάστηκε σε 6ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης και στεγάζεται από το 2008 στην περιοχή της Νικόπολης. Από το 2001 έως και 31 Αυγούστου 2021 διετέλεσε υποδιευθυντής στο 6 ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης και κατά τα σχ. έτη 2009-2010 και 2010-2011, αναπληρωτής Διευθυντής του Γυμνασίου.

Μαζί με άλλους καθηγητές οργάνωσε πολλές εκδηλώσεις του Σχολείου: θεατρικές παραστάσεις, δημοσιογραφικές ομάδες, εκδόσεις περιοδικών (η πένα του 4ου), που παρουσιάστηκαν στα φεστιβάλ παιδείας του Δήμου Σταυρούπολης, στην Αθήνα, στη Μεγάλη του Γένους Σχολή στην Κωνσταντινούπολη και στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης.

Διετέλεσε:

- Πρόεδρος- Γραμματέας και ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικού Πτολεμαΐδας «Η ΑΝΑΤΟΛΗ» και Γραμματέας του Συλλόγου Ανατολικιωτών Θεσσαλονίκης.
- Γραμματέας και μέλος στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Κοζάνης.
- Μέλος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Βερμίου.
- Υπεύθυνος του Οικονομικού Τμήματος στο 1ο Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
- Συμμετείχε στα Διοικητικά Συμβούλια Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σε Δημοτικά και Γυμνάσια.
- Μέλος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Συκεών.
- Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Παιδείας του Δήμου Παύλου Μελά
- Συμμετείχε στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2010 και 2014 με το ψηφοδέλτιο του αείμνηστου Διαμαντή Παπαδόπουλου και το 2019 με το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Δεληγιάννη.
- Μέλος του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Παύλου Μελά από το 2010 μέχρι τον Απρίλιο του 2023.
ΚΑΜΠΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

Η Ελένη Καμπάκη εγκαταστάθηκε στο Δήμο Παύλου Μελά σε ηλικία 6 ετών όταν οι γονείς της επέστρεψαν στην Ελλάδα από την Μελβούρνη της Αυστραλίας. Έχει τελειώσει το 2ο ΓΕΛ Σταυρούπολης και είναι απόφοιτη σχολής Δημοσιογραφίας. Εδώ και 24 χρόνια έχει χιλιάδες ώρες εργασίας ,στο δημοσιογραφικό «πεζοδρόμιο» με ρεπορτάζ σε εφημερίδες και τηλεόραση. Ξεκίνησε με αστυνομικό και δικαστικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Αυριανή Μακεδονίας Θράκης και μεταπήδησε στην ΕΡΤ3 τηλεόρασης, με παραγωγή και ρεπορτάζ για εβδομαδιαία εκπομπή.

Μετρά δεκάδες αποστολές σε περιοχές της χώρας για κοινωνικά θέματα με μοναδικό πρωταγωνιστή τον άνθρωπο. Παράλληλα πέρασε στα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ καλύπτοντας το ελεύθερο ρεπορτάζ με πληθώρα κοινωνικών και ανθρωποκεντρικών θεμάτων αλλά και ρεπορτάζ τοπικής αυτοδιοίκησης, οικονομικά, χρηστικά, εργασιακά, πολιτιστικά και θέματα τουρισμού και εκπαίδευσης. Υπήρξε υπεύθυνη σύνταξης ύλης σε εβδομαδιαίο περιοδικό για εργασιακά και θέματα αγοράς.

Παρουσίαζε εκπομπή καινοτομίας και τεχνολογικής εξέλιξης ενώ είχε αναλάβει και την αρχισυνταξία πρωινής εκπομπής της ΕΡΤ3. Η μεγαλύτερη όμως αγάπη της είναι τα θέματα της Περιφέρειας. Υπήρξε Προϊσταμένη Περιφερειακής Ενημέρωσης και ρεπορτάζ της ΕΡΤ3 όπου συντόνιζε θέματα της περιφέρειας.

Μέσω της θέσης ευθύνης που είχε, έδινε φωνή σε κάθε κάτοικο χωριού ή περιοχής από άκρη σε άκρη σε όλη τη χώρα με την προβολή ρεπορτάζ που σχετίζονταν με τα προβλήματα, τις αγωνίες, τις διακρίσεις ή την καθημερινότητα όλων αυτών των κατοίκων.

Το ρεπορτάζ είναι η ζωή της καθώς τη φέρνει σε καθημερινή επαφή με χιλιάδες ανθρώπους που εκφράζουν τις αγωνίες τους, τους προβληματισμούς τους, τον τρόπο ζωής τους, τις επιτυχίες τους, που κάτω από διαφορετικές συνθήκες δεν θα γνώριζε.

Από τις δυσκολότερες στιγμές της, τα ρεπορτάζ και οι απευθείας συνδέσεις από την Ειδομένη με το προσφυγικό.

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Παναγιώτης Ευαγ. Καράμπελας, κατάγεται από το Νομό Σερρών, και είναι κάτοικος Πολίχνης. Είναι τεχνίτης δεύτερης γενιάς & συνεχιστής της οικογενειακής επιχείρησης από τον πατέρα του, με διακριτικό τίτλο «ΘερμΎδωρ» η οποία ασχολείται με εμπορία & παροχή υπηρεσίας Θερμοϋδραυλικών εργασιών.

Είναι απόφοιτος του 4ου Τ.Ε.Λ. «Ηλεκτρονικός Αυτοματισμού & Εγκαταστάσεις», του 13ου Τ.Ε.Ε. «ΘερμοΎδραυλικές Εγκαταστάσεις» & Β’ Κύκλο «Συντηρητής Κεντρικών Θερμάνσεων», και του Δημ. Ι.Ε.Κ. «Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων & Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου».

Είναι Γεν. Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών ν. Θεσσαλονίκης (Σ.Ε.Υ.Θ.), αντιπρόσωπος του Σ.Ε.Υ.Θ. στην Ομοσπονδία Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας (Ο.Β.Υ.Ε.), και Πρόεδρος Ελεγκτικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (Ο.Β.Σ.Θ.). Στο παρελθόν έχει διατελέσει μέλος διοικητικών συμβουλίων & σε άλλα συνδικαλιστικά όργανα.

Έχει πλούσια εθελοντική προσφορά σε συλλόγους & οργανώσεις.

ΚΟΤΣΕΚΟΓΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η Παρασκευή Κοτσέκογλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στους Ανθόκηπους Πολίχνης. Έχει καταγωγή από τα Κύρια Δράμας και είναι μητέρα δύο παιδιών.

Είναι απόφοιτη της σχολής Νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης. Η επαγγελματική της σταδιοδρομία έχει ως αφετηρία το 1996 όταν διορίστηκε ως αναπληρώτρια νηπιαγωγός στο Δροσάτο Κιλκίς. Το 2004 διορίστηκε στο Καρλόβασι της Σάμου και από το 2007 μέχρι σήμερα εργάζεται στο 8ο Νηπιαγωγείο Σταυρούπολης. Ως Νηπιαγωγός προσεγγίζει τα παιδιά με ειλικρίνεια, ευαισθησία και απλότητα. Πιστεύει πως τα παιδιά μαθαίνουν από τα πρώτα τους ερεθίσματα και αυτά είναι η γειτονιά τους. Είναι κοντά στους ανθρώπους με ενσυναίσθηση και υπευθυνότητα.

Η απόφαση της να είναι υποψήφια για πρώτη φορά δημιουργήθηκε από την ανάγκη της να προσφέρει στα κοινά και να συμβάλλει στο να γίνει η καθημερινότητα μας πιο ευχάριστη και με λιγότερα προβλήματα. Γιατί η ζωή στην πόλη μας είναι υπόθεση των καθημερινών ανθρώπων!

ΚΟΥΡΟΥΚΛΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Ο Θεόφιλος Κουρουκλίδης του Γεωργίου και της Ευθυμίας. γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το έτος 1961. Από μικρό οι γονείς του, του εμφύσησαν την αγάπη για την παράδοση και την μουσική ειδικότερα. Κατόπιν τούτων των ερεθισμάτων ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές σε ηλικία μόλις επτά ετών και τις ολοκλήρωσε μετά από επτά έτη.

Συνέχισε επί σειρά ετών να παίζει μουσική σε εκδηλώσεις παραδοσιακές. Πάντα η ποντιακή λύρα, αποτελούσε το στήριγμα ψυχής που αναζητούσε, θέλοντας να ταξιδέψει νοερά στον κόσμο της μουσικής. Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, σπούδασε αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων στην Αθήνα και άσκησε το επάγγελμά για πάνω από δύο δεκαετίες αδιαλείπτως, με έργα βελτίωσης εσωτερικών χώρων, σε Αθήνα Θεσσαλονίκη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με την έλευση της οικονομικής κρίσης στην χώρα μας, και την κατάρρευση της οικοδομικής δραστηριότητας, αποφάσισε να αξιοποιήσει τις εκτάσεις γης της οικογένειας του, και να δημιουργήσει μια μονάδα παραγωγής πτηνοτροφικών προϊόντων, μεριμνώντας παράλληλα, ώστε να καταστεί αυτάρκης η επιχείρηση του, επενδύοντας σε μεθόδους εξασφάλισης των πρώτων υλών.

Νυμφεύθηκε σε ηλικία μόλις εικοσιπέντε ετών, την Ιωάννα Γιαλαμίδου ,ενώ είναι και πατέρας δύο τέκνων, του Γιώργου που είναι ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας και πτυχιούχος της νομικής σχολής του ΑΠΘ, και του Αποστόλη που είναι επιχειρηματίας, έχει πτυχίο μηχανικού, και συνεργάζεται μαζί του, έχοντας αναλάβει την οικονομική διαχείριση της πτηνοτροφικής μας μονάδας.

Είναι υπέρμαχος του εκσυγχρονισμού και της προόδου στον οικονομικό τομέα και φρονεί ότι η επιμέλεια, η γνώση, και η σκληρή δουλεία, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο, κάθε φιλόδοξου εγχειρήματος. Ζητάει την στήριξη των δημοτών του δήμου Παύλου Μελά ώστε υπό την ηγεσία και καθοδήγηση του Γιώργου Λίλτση, να συμβάλει κι αυτός στην αναμόρφωση και τον εκσυγχρονισμό κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα, του δήμου μας.

ΚΟΥΡΟΥΚΛΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Η Κωνσταντίνα Κουρουκλίδου γεννήθηκε το 1985 στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Σταυρούπολης και σπούδασε θεολογία στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η αγάπη της για την εκπαίδευση την οδήγησε στην απόκτηση του Μεταπτυχιακού τίτλου της Διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας, στην πολυετή διδασκαλία με καινοτόμες μεθόδους και τεχνικές και στη δημιουργία δύο κέντρων ξένων γλωσσών, με την επωνυμία Center σε Πολίχνη και Εύοσμο.

Θρέφει μεγάλη αγάπη για την παράδοση! Υπερήφανη για την ποντιακή καταγωγή της ήταν χρόνια ενεργό μέλος του Συλλόγου «Ακρίτες του Πόντου Σταυρούπολης».

Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Σκαθαρούδη και έχουν δύο κόρες, έντεκα και επτά ετών.

Επιπλέον, είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης και μέλος της ομάδας «Ηρακλής», του τμήματος καταδύσεων.

Βιώνοντας καθημερινά τα προβλήματα του Δήμου αποφάσισε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση γιατί οι πρωτοπόρες και ρηξικέλευθες λύσεις δίνονται μόνο όταν ασχολείσαι ενεργά και δυναμικά.

ΚΡΙΚΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ

Ο Προκόπιος Κρίκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άνω Ηλιούπολη. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Ταραλίδου με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί τον Δημήτρη.

Είναι τελειόφοιτος της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης.

Για πολλά χρόνια εργαζότανε στον χώρο της εστίασης ενώ το τελευταίο χρόνο εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρία εισαγωγής ελαστικών. Παράλληλα είναι προπονητής Ταεκβοντο I.T.F και διαιτητής στην ομοσπονδία της Α. Ο. Τ. Ε.

Το «μικρόβιο» της πολιτικής το απέκτησε από την νεανική του ηλικία και συνεχίστηκε και στα φοιτητικά του χρόνια. Το 2019 υπήρξε γιια πρώτη φορά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και είναι μέλος της επιτροπής διαβούλευσης στο Δήμο Παύλου Μελά.

Όντας ενεργός πολίτης, με κοινωνικές ευαισθησίες και έντονο το αίσθημα της συλλογικότητας επέλεξε να δώσει το παρόν στον αγώνα μαζί με τον Γιώργο Λίλτση και την ΑΝΑΤΡΟΠΗ θέλοντας να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες του Δήμου μας.

ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Η Αικατερίνη Λαζαρίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σταυρούπολη του Δήμου Παύλου Μελά, έχοντας ποντιακή καταγωγή.

Είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ.

Έχει συμμετάσχει σε μια σειρά από ημερίδες πολιτικών θεμάτων καθώς και σε προσομοιώσεις δημοτικού και περιφερειακού συμβουλίου.

Προαιρετικά έκανε 3μηνη πρακτική στο Υ.ΜΑ.Θ, στην διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων. Το 2019 πήρε υποτροφία (10 μέρες) σε διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχετικά με το «Ολοκαύτωμα» στην Κρακοβία. Σήμερα είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο τμήμα διακυβέρνησης και περιφερειακής ανάπτυξης του ΑΠΘ.

Για διάστημα 7 μηνών (έως και Νοέμβριο 2021) εθελοντικά, έγραφε άρθρα πολιτικοκοινωνικού και ιστορικού περιεχομένου στο «Polls & Politics», λαμβάνοντας έτσι και την πιστοποίηση αρθρογράφου.

Λάτρης της ιστορίας και της παράδοσης καθώς πήγαινε παραδοσιακούς χορούς για 6 χρόνια.

Σήμερα εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση έπιπλα ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ.

Δεδομένου ότι η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού όπως λένε, μπορεί με γνώση ευθύνης να μας συστηθεί ως αγωνίστρια, μαχήτρια του εφικτού, για αυτό επέλεξε να είναι υποψήφια με τον Γιώργο Λίλτση και την ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

ΜΠΑΚΑΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ο Μπακατσής Κωνσταντίνος γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1960. και κατοικεί μόνιμα στη Σταυρούπολη απ’ το 1983. Παντρεύτηκε τη δασκάλα του 6ου Δημοτικού, Βιολέττα Παυλίδου κι έχουν δυο παιδιά, το Γιώργο και τον Ορέστη και το σκυλάκι τους, τον Μάγιω.

Πτυχιούχος Παντείου και Παιδαγωγικού Τμήματος ΑΠΘ. Στην οικονομική Υπηρεσία του Δήμου (1986-1989). Στην Εκπαίδευση από το 1989, στο 4ο Δημοτικό (1992-2020) Δάσκαλος, Υποδιευθυντής Διευθυντής (2015-17).

«Μια ζωή μέσα στους δρόμους …»

-Στο Συντονιστικό Μαθητικών Συμβουλίων Καρδίτσας.
-Στο ΔΣ και Πρόεδρος φοιτητών Παντείου.
-Στη «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» διεκδίκησης του ‘Παύλου Μελά’.
-Στις Δράσεις απομάκρυνσης της ΔΙΑΝΑ των φυτοφαρμάκων.
-Στους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων,Γραμματέας στην Ένωση Γονέων.
-Στο Συντονιστικό των κινημάτων: «ΔΙΚΤΥΟ 50» ενάντια στον ΣΜΑ στη Νέα Ευκαρπία και στην καύση απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ ,-«ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ», -ενάντια στη «δυσοσμία» των ΕΛΠΕ (φακελωμένος από τη διοίκησή της), -στην «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΗ»
-Στην Επιτροπή Παιδείας και στην Επιτροπή Διαβούλευσης
-Στο Δ.Σ του Ζ΄ Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών
-Στην Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης
-Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον αείμνηστο Δήμαρχο, Χρήστο Τσακίρη, το Σπύρο Λαζαρίδη και τον Τάσο Σταμπουλή.
-Δημοτικός Σύμβουλος με Δήμαρχο το Σάββα Σερασίδη.
-Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης 'ΙΡΙΣ' 2006-2011 κι Αντιδήμαρχος Πολιτισμού 2009.

Με την ψήφο σας, η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» με επικεφαλής το Γιώργο Λίλτση να είναι η επόμενη Διοίκηση και, με την ενεργητική συμμετοχή μας, να την κάνουμε Δύναμη Ανάπλασης του Δήμου και της Δυτικής Θεσσαλονίκης ώστε να γίνει αντάξια του Ανθρώπου κι άξια να τη ζούμε.

ΜΩΡΑΪΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

Η Μωραΐδου Ευγενία, κατά κόσμον Τζένη γεννήθηκε στην Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Ο πατέρας της Ευριπίδης έχει καταγωγή από την Παναγίτσα Εδέσσης, ενώ η μητέρα της Μηνουλα (Μήνα) από το Φωτολίβος Δράμας. Είναι Παντρεμένη από το 2008 με τον Σιδηρόπουλο Κωνσταντίνο και κατοικούνε στην Πολίχνη. Έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Νικόλα και είναι 16 ετών.

Έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα με την σφαιροβολία στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Είναι απόφοιτος του 1ου ΣΔΕ Νεάπολης (Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας) και θα συνεχίσει στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Είναι πρόεδρος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων στο 3ο Γυμνάσιο Πολίχνης.

Υπήρξε (αντικαταστάτρια) σχολική τροχονόμος για τουλάχιστον 6 χρόνια σε δύο δημοτικά σχολεία σε Πολίχνη και Σταυρούπολη.

Το 2019 ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την ΑΝΑΤΡΟΠΗ και τον Γιώργο Λίλτση.

Η γνώση των προβλημάτων της περιοχής, αλλά και η μεγάλη αγάπη που έχει σε αυτήν ήταν τα βασικά της κίνητρα για να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα με την ΑΝΑΤΡΟΠΗ και τον Γιώργο Λίλτση.

ΝΟΥΤΣΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Νούτσιας είναι Διπλ.Μηχανολογος Μηχανικος Α.Π.Θ.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άνω Ηλιούπολη στα σχολεία της οποίας έλαβε την βασική και μέση εκπαίδευση του.

Δημιούργησε την οικογένεια μου στον όμορφο Δήμο μας. Είναι παντρεμένος με την Όλγα Δανιηλίδου ,που έχει καταγωγή από τον Βερτίσκο Λαγκαδά και έχουνε αποκτήσει 2 παιδιά.

Σπούδασε στο Πολυτεχνείο του Α.Π.Θ. στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και μετά την εκπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας είναι στον επαγγελματικό στίβο στελεχώνοντας βιομηχανικές μονάδες με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα.

Η ανάμειξη του με τα κοινά ήταν πάντα στις προτεραιότητες του όπως και η συμμετοχή του σε κάθε αγώνα που γίνετε για την προάσπιση δημόσιών αγαθών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για αυτό και η συνεχιζόμενη εθελοντική του προσφορά από διάφορες θέσεις και δράσεις.

Ενδεικτικά έχει προσφέρει ή εξακολουθει να προσφέρει ως μέλος του προεδρείου φοιτητικού συλλόγου ,μέλος του τεχνικού επιμελητήριου Ελλάδος, μέλος του συλλόγου μηχανολόγων ηλεκτρολόγων Βορείου Ελλάδος, Αντιπρόεδρος του Μορφωτικού Αθλητικού Συνδέσμου Βερτισκιωτών Λαγκαδά.

Γνωρίζοντας άμεσα και έχοντας βιώσει τα προβλήματα και τις ανάγκες των συνδημοτών μας θέτει τον εαυτό του υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στη μάχη των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών με την ΑΝΑΤΡΟΠΗ και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Λιλτση.

ΟΥΖΟΥΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ο Βασίλης Ουζούνης γεννήθηκε το 1961 και μεγάλωσε στην Πολίχνη. Αποφοίτησε το 13ο Γυμνάσιο Πολίχνης.

Από το 1975 έως το 1987 εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα στον χώρο των υποδημάτων.
Το 1987 εντάσσεται στο εργατικό δυναμικό του Δήμου Παύλου Μελά όπου εργάστηκε ως επόπτης καθαριότητας και διετέλεσε προϊστάμενος καθαριότητας μέχρι το 2023 όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Διετέλεσε αντιπρόεδρος στο συνδικαλιστικό Σωματείο Δερμάτων από το 1978 έως το 1983 και στο σωματείο συνδικαλιστών Δήμου και Δημοτικών Επιχειρήσεων του Νομού Θεσσαλονίκης από το 1990 έως το 2000.

Από το 2019 έως το 2022 διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Παύλου Μελά.

Διετέλεσε επίσης πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ» Πολίχνης και υπήρξε μέλος του «Ελληνοσοβιετικού Συνδέσμου».

Είναι παντρεμένος με την Ελπίδα Αναστασιάδου και έχουν δύο παιδιά την Θωμαή, η οποία είναι Θεατρολόγος και τον Μίλτο ο οποίος είναι μαθηματικός.

ΠΑΝΙΚΙΔΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ

O Ευγένης Πανικίδης είναι πολιτικός επιστήμονας, υποψήφιος διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο της Σιλέσια στην Πολωνία, στον τομέα της Πολιτικής Φιλοσοφίας με θεματική τις Μεταμοντέρνες Τέχνες και την Πολιτική έχοντας λάβει με άριστα τον μεταπτυχιακό του τίτλο ως διεθνολόγος με ειδίκευση την διπλωματία από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Στο όνομά του υπάρχουν σειρά άρθρων και μονογραφιών με θέμα την πολιτική κουλτούρα, παιδεία και πολιτισμό στην τοπική αυτοδιοίκηση όπως και τις νομικές και θεσμικές προεκτάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον καθημερινό βίο. Συγκεκριμένα η μεταπτυχιακή και εν συνεχεία διδακτορική του θέσης πραγματεύεται την πολιτική κουλτούρα μέσω των τεχνών ως εργαλείο ενοποίησης.

Ταυτοχρόνως ο Ευγένιος εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση “Πανικίδης Τζάκια” η οποία εδράζεται στην περιοχή των ανθόκηπων Πολίχνης τα τελευταία 50 χρόνια. Επίσης, διδάσκει πανεπιστημιακά μαθήματα και λαμβάνει αφιλοκερδώς μέρος σε ερευνητικά κέντρα όπως την έδρα Δημοκρατίας και Δικαίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και αρθρογραφεί σε ιστοσελίδες όπως ο Όμιλος Διεθνών Σχέσεων και PNYKA Press. Ακόμη, το εθελοντικό του έργο εκτείνεται στην φροντίδα αδέσποτων και βοήθεια ατόμων με αναπηρίες λαμβάνοντας μέρος σε συλλόγους. Πιστεύει ότι έφτασε ο χρόνος να σταθούμε απέναντι στον άνθρωπο αληθινά, να ακουστεί η φωνή και της Νέας Γενιάς με την πεποίθηση να δημιουργηθούν συνθήκες βέλτιστες για όλους εμάς που ζούμε στο δήμο.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή των Μετεώρων. Ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία ως ιατρός και υγειονομικός υπεύθυνος σε δομή φιλοξενίας αξιωματικών.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. Έχει εργαστεί στο νοσοκομείο ο Άγιος Δημήτριος και έπειτα ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Μαιευτικής - Γυναικολογίας στην Πανεπιστημιακή κλινική (Γ’ΜΓ) του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Είχε δραστηριότητα στον πολιτικό χώρο κατά τα φοιτητικά του χρονιά.

Διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο ,συνεργάζεται με την κλινική Γένεσις και είναι επιστημονικός συνεργάτης στο κέντρο αποκατάστασης ΕΥΕΞΙΑ.

Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών 4 χρονών και 9 μηνών Σκοπός του να συμβάλλει με όλες τις γνώσεις του στη βελτίωση των συνθήκων ζωής και την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΙΟΥΛΙΑ

Η Ιουλία Παρασκευοπούλου γεννήθηκε στη Δήμητρα Σερρών. Από το 1974 ζει στην Ηλιούπολη του δήμου Παύλου Μελά. Εργάστηκε επί σειρά ετών ως ιδιωτική υπάλληλος.

Παντρεμένη με τον Αριστείδη Ντούνα απέκτησαν δύο παιδιά τον Δημήτρη με αυτισμό και την Αλίκη με νοητική υστέρηση.

Υπήρξε μέλος στον σύλλογο γονέων 14ου δημοτικού σχολείου και 4ου γυμνασίου Σταυρούπολης.

Η εθελοντική της δράση στα άτομα με αναπηρία ΑμεΑ και τις ευπαθής ομάδες, η έλλειψη κατάλληλων δομών. Στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης(ΣΥΔ) έλλειψη επαγγελματικών εργαστηρίων, προσβασιμότητα και η μη στελέχωση υπηρεσιών και άλλα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες τους την ώθησαν στην υποψηφιότητα της στη δημοτική παράταξη Ανατροπή του δήμου Παύλου Μελά με υποψήφιο δήμαρχο τον κ Γιώργο Λίλτση.

Το αύριο της πόλης μας πρέπει να δημιουργηθεί από άξιους ανθρώπους με συμπερίληψη, με όραμα, εμπειρία και σωστά επανδρωμένες υπηρεσίες για τους πολίτες.

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο Πασχαλίδης Νικόλαος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία 21 χρόνια ζει στην Ευκαρπία με τη σύζυγο του Μαρία Κίκη και τους τρεις γιούς του Ιωάννη, Απόστολο και Δημήτρη.

Εργάζοται στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου με την ειδικότητα Δ.Ε. οδηγών του τμήματος τεχνικής υπηρεσίας.

Η ενασχόληση του με τα κοινά είναι μόνιμη έχοντας διατελέσει πρόεδρος για 6 χρόνια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανθοκήπων. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ του ΔΑΚ Ευόσμου επί τέσσερα έτη. Εκλέχθηκε σύμβουλος του Δήμου Παύλου Μελά με δήμαρχο τον Διαμαντή Παπαδόπουλο. Τα τελευταία 9 χρόνια είναι στο Δ.Σ των εργαζομένων του Δήμου μου Κορδελιού-Ευόσμου από διάφορες θέσεις.

Είναι αντιπρόεδρος της ομάδας ποδοσφαίρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» Ευκαρπίας και αντιπρόεδρος της ομάδας «ΓΕΡΟΛΥΚΟΙ ΔΥΤΙΚΩΣ».
Έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής για 20 συναπτά έτη στις ομάδες ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ, ΔΟΞΑ ΕΛΠΙΔΟΣ, ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΟΥΡΙΩΝ, ΜΑΚΕΔΩΝ ΕΥΟΣΜΟΥ.

Βρίσκεται στο ραδιόφωνο τα τελευταία 18 χρόνια με την εκπομπή «Πρώτο Τραπέζι Πίστα» από τη συχνότητα του Ράδιο «ΕΚΡΗΞΗ» 99,8 και παράλληλα μαζί με τον φίλο του και συνεργάτη Αντώνη κάνουνε την εκπομπή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο «ΕΠΣΜ24 live» μέσα από διάφορες συχνότητες με τελευταίο σταθμό το city 106.1.

ΠΕΤΑΝΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Ο Πετανίδης Στέλιος γεννήθηκε το 1965 και μεγάλωσε στην Άνω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.

Αποφοίτησα το 3ο ΚΕΤΕ Σταυρούπολης. Σπούδασε μηχανολόγος ψυκτικός και έχει τελειώσει ιδιωτική σχολή λογιστών. Έκτοτε εργάζεται στην ελληνική αστυνομία και βρίσκεται στην άμεση δράση εδώ και 30 χρόνια.

Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Φούρναρη και έχουν δύο παιδιά. έχει μία κόρη παντρεμένη που είναι φιλόλογος και έναν γιό ο οποίος είναι και αυτός αστυνομικός στην Αθήνα.

Ήταν μέλος της ΑΕ Ηλιούπολης και πρόεδρος της Β' ομάδας Ηλιούπολης. Έχει διατελέσει μέλος και του διοικητικού συμβουλίου της.

Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά του τόπου του γιατί πλησιάζει ο καιρός της αποστρατείας του και θα έχει στη διάθεση του ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθεί και να βοηθήσει όσο μπορεί τον Δήμο μας, τον Δήμο Παύλου Μελά αλλά και τους συνδημότες του.

ΠΟΛΥΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Ο Πολυτίδης Χαράλαμπος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, και έχει μεγαλώσει στην περιοχή των Μετεώρων.

Είναι πτυχιούχος τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής, κατέχει πιστοποιήσεις στη διοίκηση επιχειρήσεων, στο marketing, τα οικονομικά και τις πολιτικές επιστήμες και μιλάει άπταιστα αγγλικά και τούρκικα. Λίγα χρόνια αργότερα οι συγκυρίες, η ικανότητα του αλλά και η θέληση για δουλειά, τον οδήγησαν σε μία πετυχημένη καριέρα στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Από το 2018 εργάζεται σε γνωστό τηλεφωνικό κέντρο ως Γενικός διευθυντής. Από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση μας, η οποία δραστηριοποιούταν στον κλάδο των πωλήσεων.

Έχει ολοκληρώσει δύο προγράμματα Erasmus+, το πρώτο στην Αυστρία και το δεύτερο στην Τουρκία. Παράλληλα, είναι εθελοντής του Ερυθρού Σταυρού. Με αφορμή την ενεργειακή κρίση, έχει συμμετάσχει σε συναντήσεις με θέμα τις διπλωματικές σχέσεις μεταξύ των κρατών όσο αναφορά το ενεργειακό ζήτημα.

Είναι παντρεμένος με την Ραφαέλα Μπαρδάκη, παιδαγωγό ειδικής αγωγής και έχει ένα παιδί 1 έτους.

ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΟΒΑΝΟΣΚΑ ΜΑΡΙΑ

Σύζυγος και μητέρα 2 αγοριών. Σκοπός της ζωής μου είναι να βοηθάω, να συμπαραστέκομαι και να υπερασπίζομαι το δίκαιο.

Για τους παραπάνω λόγους όταν με συναντήσει κάποιος για πρώτη φορά ή θα με αγαπήσει ή θα με μισήσει βαθιά. Η αλήθεια είναι αυτή που θα βγει από τα χείλη μου όσο κι αν ξέρω ότι θα δυσαρεστηθούν ορισμένοι.

Αυτοσκοπός μου λοιπόν είναι η προσφορά.

Υπήρξα εθελόντρια σε συλλόγους Α.Μ.Ε.Α, πολύ πριν υπάρξω μία ευλογημένα μητέρα παιδιού Α.Μ.Ε.Α. Συμμετείχα εθελοντικά σε διανομές τροφίμων και γευμάτων σε άστεγους και αναξιοπαθούντες.

Στην Νικόπολη, η περιοχή όπου κατοικώ με την οικογένειά μου, εγκαταστάθηκα το 2011. Δεν γνώριζα κανέναν. Σιγά σιγά κοινωνικοποιήθηκα και τώρα μπορώ να πω είναι πολύς ο κόσμος που με σέβεται και μ' εκτιμά. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για τους συνανθρώπους μου.

Από αιτήσεις σε διάφορους φορείς, μεταφορά με το αυτοκίνητο μου, να τους ακούσω για ότι τους προβληματίζει, να τους υπερασπιστώ για το δίκαιο τους.

Πολύ δυναμική και μαχήτρια ως χαρακτήρας. Δεν υπάρχει πρόκληση στην οποία θα κάνω πίσω και δεν υπάρχει συνάνθρωπος που αν μπορώ να τον βοηθήσω δε θα το κάνω.

Με πολύ μεγάλη δυσκολία γράφω το κείμενο γιατί δε μου αρέσει να περιαυτολογώ και να συζητάω για τη βοήθεια στους συνανθρώπους μου.

ΡΟΥΜΚΟΥ-ΤΟΠΟΥΖΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

Η Ρούμκου Θεοδώρα γεννήθηκε το 1968 στον Ν. Πέλλας και μεγάλωσε στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Εδώ και εικοσιτέσσερα χρόνια υπηρετεί σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Έχει σπουδάσει στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, φοίτησε στο Διδασκαλείο «Δημήτρης Γληνός» της Θεσσαλονίκης 2010- 2012 και έκανε το Μεταπτυχιακό της «Διοίκηση και Οργάνωση Εκπαιδευτικών Μονάδων» στο Διεθνές Ελληνικό Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης, τμήμα Διοίκησης οργανισμών, Μάρκετινγκ και τουρισμού Θεσσαλονίκης (2017-2019). Έχει παρακολουθήσει πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια και θεατρικά της κείμενα έχουν παιχτεί από τους μαθητές της στο Φεστιβάλ Παιδείας του Δήμου Παύλου Μελά.

Ασχολήθηκε με την ερασιτεχνική δημοσιογραφία για 12 χρόνια από το 1998-2010 αρθρογραφώντας σε τοπικά περιοδικά της Θεσσαλονίκης «Εξώστης», «Fix Carre, και «Δυτικώς».

Είναι παντρεμένη και έχει δύο γιους. Είναι μέλος του χορευτικού συλλόγου «Διόνυσος» Σταυρούπολης συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις του συλλόγου.

Με όλες τις γνώσεις της και τις εμπειρίες της θέλει να συμβάλλει στον τομέα της Εκπαίδευσης και του Πολιτισμού για μια καλύτερη ευημερία στον Δήμο μας.

ΣΑΜΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

Η Δήμητρα Σαμαρά γεννήθηκε στην Κορυτσά στις 21 Φεβρουαρίου του 1966. Σπούδασε στην Σχολή Καλών Τεχνών Κορυτσάς και διαμένει στην Ελλάδα από το 1990, πρώτα στα Νέα Μουδανιά και τώρα στην Θεσσαλονίκη. Διατηρούσε Σχολή Ζωγραφικής και Γκαλερί Έργων Τέχνης από το 2006 έως 2016.

Ταυτόχρονα δραστηριοποιήθηκε στα κοινά συμμετέχοντας ενεργά σε φιλανθρωπικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες τόσο του Εμπορικού Συλλόγου Νέων Μουδανιών όσο και του Σώματος Πολιτών του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Επιπλέον προσπάθησε έντονα να προωθήσει την κουλτούρα τής τέχνης της ζωγραφικής και με την στήριξη του Δήμου Νέας Προποντίδας οργανώνοντας εκδηλώσεις με θέμα "Ζωγραφική στην Πλατεία" με συμμετοχή μαθητών από την περιοχή αλλά και τουριστών.

Προωθώντας παράλληλα και την κουλτούρα και τον πολιτισμό της Βορείου Ηπείρου. Οι επαφές και γνωριμίες της με της αρχές του τόπου εκτιμήθηκαν από την εφημερίδα "Θέμα της Χαλκιδικής" και ορίστηκε ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων/φωτορεπόρτερ, αναγνωρισμένη από την ΕΙΕΤ (Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου)στις 21 Μαρτίου 2014.

Η αναγνωρισιμότητα των θεμάτων της ομογένειας στον Τύπο και το Διαδίκτυο ήταν τα ελατήρια για μια γόνιμη συνεργασία με το "Παράρτημα Ομόνοιας Θεσσαλονίκης" που οδήγησε στην δημιουργία τού "Παραρτήματος Ομόνοιας Χαλκιδικής", κίνηση που στηρίχθηκε θερμά τόσο από την δημοτική αρχή, όσο και από τούς κατοίκους της ομογένειας που προσέρχονταν για ενημέρωση. Στόχος τής ήταν η συνένωση των Βορειοηπειρωτών κατοικιών της Χαλκιδικής, που διαμένουν από το 1910 και 1922 στην περιοχή με τους ομογενείς που προσέρχονταν καθημερινά, ώστε η δυναμική της περιοχής να ενισχυθεί τονίζοντας την ελληνικότητα καί την παράδοση της Βορείου Ηπείρου.

Στης 17 Ιανουαρίου 2020 ανακηρύχθηκε Πρέσβειρα Ειρήνης από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ειρήνης και την Διεθνή Ομοσπονδία για την Παγκόσμια Ειρήνη.

Διετέλεσε:

- Εκδότρια της ιστορικής ελληνόφωνης εφημερίδας "Λαϊκό Βήμα" με έδρα το Αργυρόκαστρο.
- Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων/φωτορεπόρτερ εφημερίδα " Θέμα της Χαλκιδικής"
- Πρόεδρος του παραρτήματος "ΟΜΌΝΟΙΑ" Χαλκιδικής
- Αντιπρόεδρος του παραρτήματος "ΟΜΌΝΟΙΑ" Θεσσαλονίκη.
Μέλος τού ΔΣ του συλλόγου "ΟΛΚΟΣ" (Φίλοι Επιστήμης και Πολιτισμού) υπεύθυνη για την Τέχνη και Πολιτισμό.
- Εθελόντρια και μέλος του ΔΣ του συλλόγου "ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ" στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης όπου δίδασκε ζωγραφική σε παιδιά με αυτισμό.

Σήμερα είναι:

- Πρέσβη Ειρήνης από την (Παγκόσμια Ομοσπονδία Ειρήνης και την Διεθνή Ομοσπονδία για την Παγκόσμια Ειρήνη
UPF).
- Μέλος ΕΙΕΤ (Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου)
- Μέλος της Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ (Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού Τύπου Μακεδονίας Θράκης)
- Ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος στο "Πανελλήνιο Κίνημα Ελληνορωσικής Φίλιας"

ΣΕΡΑΣΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

Ο Σάββας Σερασίδης αποφοίτησε από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης, από το ιστορικό ΣΤ΄ Γυμνάσιο και από τη Φιλοσοφική Σχολή του Α.Π.Θ. Είναι παντρεμένος με τη λογίστρια Δέσποινα Τανταρία και έχουν δύο παιδιά, την Αρχιτέκτονα Άννα και το Δικηγόρο Γιάννη. Ιδιοκτήτης – Διευθυντής των Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης «ΘΕΩΡΙΑ και ΠΡΑΞΗ»!

Ασχολείται ενεργά με τα Νεολαιίστικα, Πολιτιστικά, Αθλητικά και Κοινωνικά ζητήματα από το 1975 από διάφορες θέσεις προσφοράς και ευθύνης:

·Πρόεδρος του ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ,
·Διευθυντής Πολιτικού Γραφείου στο Υπουργείο Εσωτερικών,
·Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Σταυρούπολης 1991 – 1995,
·Καθοριστική είναι η συμβολή του ως Αντιδημάρχου της Διοίκησης του Σπύρου Μπαρούτα στη δημιουργία του Κέντρου Πολιτισμού της ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ!
·Νομαρχιακός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης 1995 – 2002,
·Αντινομάρχης στη Δ/νση Συγκοινωνιών – Κ.Τ.Ε.Ο.,
·Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ,
·Μέλος Δ.Σ. του Κέντρου Μελέτης και Ανάπτυξης του Ελληνικού Πολιτισμού της Μαύρης θάλασσας,
·Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Κέντρου Πολιτισμού της Ν.Α. Θεσσαλονίκης,
·Μέλος του Δ.Σ. της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Θεσσαλονίκης,
·Πρόεδρος του ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ,
·Ως Δήμαρχος Σταυρούπολης, (2007 – 2010) διακρίνεται για την Αυτοδιοικητική του Λογική, την Κινηματική του Πρακτική, την Εντιμότητα στη Διοίκηση, τη Συλλογικότητα στη λήψη των αποφάσεων και την Αποτελεσματικότητα στην παραγωγή έργου!

ΤΑΝΤΑΝΑΣΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

Ο Θεοχάρης Ταντανάσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε Ιατρική και έλαβε την ειδικότητά του στη Μαιευτική – Γυναικολογία στη Γερμάνια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Bietigheim – Bissinger. Στο ίδιο ίδρυμα έλαβε υποειδικότητα στην Ουρογυναικολογία και ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή.

Συμμετείχε ενεργά ως επιστημονικός συνεργάτης σε όλες τις Πανεπιστημιακές Κλινικές του Α.Π.Θ., ως ακαδημαϊκός λέκτορας και ως τακτικός Καθηγητής της Μαιευτικής – Γυναικολογίας – Ουρογυναικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι εκλεκτός συνεργάτης κλινικών της Θεσσαλονίκης, μέλος Ιατρικών Εταιριών σε Ελλάδα και αλλοδαπή καθώς και κοινωνικών φορέων. Έχει συγγράψει πλήθος εργασιών, δημοσιευμάτων, συγγραμμάτων στο εξωτερικό, έχει συμμετοχή σε πολλά Ιατρικά Συνέδρια ελληνικά και διεθνή.

Έχει ευρύ κοινωνικό έργο και προσφορά, με συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις και συλλόγους, με παρουσιάσεις σε τηλεοπτικά μέσα. Πρόσφατη συμμετοχή με παρουσίαση εργασίας του, ήταν διαδικτυακά στο Παγκόσμιο Συνέδριο «Gynecology and Women’s Health Summit» στη Σιγκαπούρη. Ομιλεί άπταιστα γερμανικά και αγγλικά.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Τριανταφυλλίδης Παναγιώτης γεννήθηκε το 1989 και μεγάλωσε στα Μετέωρα Θεσσαλονίκης.

Αποφοίτησε το 3ο Ενιαίο Λύκειο Μετεώρων.

Σπούδασε στο ΤΕΕ Ευκλείδης ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων.

Διατηρούσε μαζί με τα δύο του αδέρφια την οικογενειακή επιχείρηση «ΑΦΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ» από το 2009 έως το 2014 με ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και εγκατάστασεις βιομηχανιών.

Εργάστηκε στην ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε ως εργολάβος για την ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε και τώρα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα σε εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής.

Ασχολείται έως σήμερα ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο στην ομάδα «ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ» και ασχολήθηκε ερασιτεχνικά και με το water polo. 

Υπήρξε χορευτής για πολλά χρόνια στον ποντιακό σύλλογο «ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΟΛΙΧΝΗΣ»

Με την υποψηφιότητα του και την στήριξή των συνδημοτών του επιθυμεί να του δωθεί η δυνατότητα να βοηθήσει στα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.

ΤΣΑΜΟΥΣΙΑΔΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ

Ο Βλάσης Τσαμουσιάδης γεννήθηκε τον Μάιο του 1962 στην πανέμορφη πόλη την Έδεσσα.

Από το 1984 ήτανε μόνιμος κάτοικος στην Σταυρούπολη και από το 1989 κατοικεί στην Ευκαρπία.

Ακολούθησε το όνειρο του που ήταν ο αθλητισμός, ξεκινώντας από νεαρή ηλικία στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Από το 1984 – 1994 ασχολείται με το ποδόσφαιρο στον Παύλο Μελά ενώ αργότερα αναλαμβάνει τα τμήματα υποδομής ως προπονητής.

Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Εργάζεται σε μεγάλη εταιρία της Β. Ελλάδας με συστήματα ασφάλειας, κλειστά κυκλώματα CCTV, συστήματα πυρανίχνευσης –πυρόσβεσης, μελέτες & εφαρμογές αυτών.

Ήταν μέλος του Δ.Σ. «ΕΣΟΠ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ» υπεύθυνος του τμήματος Badminton από το 2014-2019.

Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών από το 1993.

Ενεργό μέλος ομάδας παλαίμαχων ποδοσφαίρου, με κοινωνική δράση Κατοικώ στην Ευκαρπία.

Είναι παντρεμένος, με την Αναστασία Σμυρλόγλου με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση για πρώτη φορά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος το 2014. Η αγάπη και η αφοσίωση του για την πρόοδο των συμπολιτών του, τον παρακινούν να θέσει υποψηφιότητα ξανά το 2019.

Επιλέγει να είναι και το 2023 υποψήφιος με τον Γιώργο Λίλτση και την ΑΝΑΤΡΟΠΗ διότι πιστεύει βαθιά στο όραμα του, έναν Δήμο Παύλου Μελά που θα τον χαρακτηρίζει η καινοτομία η ποικιλομορφία και ο σεβασμός προς τους δημότες του.