fbpx

Να μην κλείσει το υποκατάστημα ΕΛΤΑ στην Ευκαρπία

Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023
204

Αντιδράσεις, ανησυχία και προβληματισμό στους κατοίκους της Ευκαρπίας και της ευρύτερης περιοχής προκαλεί η απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ να βάλει «λουκέτο» σε 25 υποκαταστήματα σε όλη τη χώρα μεταξύ αυτών και εκείνου της Ευκαρπίας από τις 10 Ιουλίου 2023.

Οι κάτοικοι της περιοχής ενημερώθηκαν ξαφνικά από τους εργαζομένους πως το κατάστημα θα σταματήσει να λειτουργεί στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της εταιρίας. Εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους καθώς για την εξυπηρέτησή τους θα πρέπει να μεταβαίνουν σε άλλο κοντινό υποκατάστημα αφού δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική. Ειδικότερα, προβληματισμό εκφράζουν οι ηλικιωμένοι οι οποίοι θα πρέπει να μετακινηθούν για την εξυπηρέτησή τους, αλλά και οι επαγγελματίες που πραγματοποιούν συναλλαγές καθημερινά στο υποκατάστημα της Ευκαρπίας.

Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Λίλτσης εκφράζουν την διαφωνία τους με την συγκεκριμένη επιλογή, καλούν την διοίκηση των ΕΛΤΑ να επαναπροσδιορίσει τη στάση της λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και εκφράζουν την συμπαράστασή τους στους κατοίκους που ζητούν τη συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος. Ταυτόχρονα, επισημαίνεται πως θα πρέπει να διασφαλιστούν οι υφιστάμενες θέσεις εργασίας και να μην κινδυνεύσει η δουλειά κανενός υπαλλήλου από την συγκεκριμένη επιλογή.

Καλούμε τη Διοίκηση του Δήμου Παύλου Μελά να λάβει πρωτοβουλίες επικοινωνίας με την διοίκηση των ΕΛΤΑ, ώστε να παραμείνει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Ευκαρπία ανοιχτό για το κοινό.

Δεν θα επιτρέψουμε καμία περαιτέρω υποβάθμιση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.