fbpx

Να σεβαστεί η διοίκηση Παύλου Μελά τους εργαζόμενους του δήμου - Αξίζουν συγχαρητήρια κι όχι περιφρόνηση

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022
582

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Παύλου Μελά δια του προέδρου του, με τον οποίο επικοινωνήσαμε, προχωρά σε μια σειρά σοβαρών καταγγελιών σε βάρος της διοίκησης Δεμουρτζίδη για καθυστερήσεις και παραλείψεις που καθιστούν δύσκολο και ταυτόχρονα επικίνδυνο το έργο των υπαλλήλων μας.

Συγκεκριμένα καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι πως τα κτίρια των συνεργείων του δήμου δεν διαθέτουν θέρμανση, καθώς ο δήμαρχος και οι συνεργάτες δεν προνόησαν να προμηθευτούν πετρέλαιο με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να εργάζονται μέσα στο κρύο.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση του δήμου καταγγέλλεται για ελλιπή Μέσα Ατομικής Προστασίας, απλήρωτους συμβασιούχους Covid-19 και μη καταβολή αποζημίωσης από παροχές (γάλα) που είναι υποχρεωμένη να αποδώσει. Μάλιστα κάνουν λόγο για καταπάτηση εργασιακών δικαιωμάτων.

Καλούμε την διοίκηση Δεμουρτζίδη άμεσα να επανορθώσει και να φροντίσει για την βελτίωση των εργασιακών συνθηκών στο δήμο μας. Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στηρίζει τα αιτήματα του Συλλόγου Εργαζομένων και είναι δίπλα σε όλους τους υπαλλήλους, που είναι άξιοι συγχαρητηρίων για το δύσκολο έργο που καθημερινά επιτελούν.