fbpx

Πέντε νέοι υποψήφιοι με την ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023
233

Πέντε νέες και νέους υποψήφιους συμβούλους για τις εκλογές του Οκτωβρίου ανακοινώνει η δημοτική παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Λίλτση.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την ομάδα μας. Την ομάδα της νίκης. Την ομάδα που θα φέρει την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο δήμου Παύλου Μελά και θα διοικήσει την επόμενη ημέρα έχοντας ως βάσει ένα μελετημένο, κοστολογημένο και πρωτοποριακό πρόγραμμα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο δήμος μας τα τελευταία δέκα χρόνια στερήθηκε πολλά. Στερήθηκε επενδύσεις, ανάπτυξη, πράσινο, φιλικές προς τον πολίτη πολιτικές, καθαριότητα, προσβασιμότητα, ασφάλεια. Οι πολίτες στερήθηκαν την ποιότητα στη ζωή τους. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Ο χρόνος για την μεγάλη νίκη μετρά αντίστροφα...» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ», Γιώργος Λίλτσης.

Με την ΑΝΑΤΡΟΠΗ ενώνουν τις δυνάμεις τους οι:

Αναστασιάδης Αναστάσιος

Ο Αναστασιάδης Αναστάσιος γεννήθηκε στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, το 1982. Αποφοίτησε από το 1ο Γυμνάσιο Πολίχνης και στη συνέχεια από το τεχνικό Λύκειο Σταυρούπολης, με την ειδικότητα του φυσιοθεραπευτή. Έχει επιτελέσει επαγγελματίας αθλητής στο βόλεϊ, με μεγαλύτερη διάκριση το 2015, πρωτάθλημα και κύπελλο με τον ΠΑΟΚ. Η πρώτη του ενασχόληση με τα κοινά έγινε το 2014, με τον αείμνηστο Διαμαντή Παπαδόπουλο. Επαγγελματικά είναι εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα, ως σύμβουλος πωλήσεων, σε μεγάλη πολυεθνική εταιρία. Είναι πατέρας 2 παιδιών, ηλικίας 5 και 11 ετών. Σκοπός του να συμβάλει με όλες του τις γνώσεις  και τις δυνάμεις του, στη βελτίωση της ζωής στην πόλη μας.

Κονίνης Αντώνιος 

Ο Αντώνιος Κονίνης γεννήθηκε στην Τριανδρία και στα 8 του χρόνια μετακόμισε στην Ευκαρπία όπου κατοικεί μέχρι και σήμερα.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.
Ως νέος, έχει σαν στόχο να βοηθήσει ομάδες ΑΜΕΑ ώστε να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Μουζενίδης Γιάννης

Ο Μουζενίδης Γιάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τυφλίδα της Γεωργίας. Είναι κάτοικος Ευκαρπίας από το 1998. Έκτοτε εργάζεται έως σήμερα ως οικοδόμος. Είναι μέλος στο σωματείο κυνηγών «Κυνηγετικός σύλλογος Αμπελοκήπων». Είναι παντρεμένος με την Πουρσανίδου Νίνα και έχουν ένα γιο τον Χρήστο 12 ετών.

Παντελίδης Κωνσταντίνος

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης γεννήθηκε στη Τέρπιλο του Κιλκίς σε μικρή ηλικία μεταναστεύουν και για 14 χρόνια ζει στην Γερμανία. Το 1977 επιστρέφει στην Ελλάδα και σπουδάζει μηχανικός αυτοκινήτων. Η επαγγελματική δραστηριότητα ξεκινάει ως επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης από το 1980-1995. Από το 1995 έως σήμερα εργάζεται ως οδηγός διανομέας στα ΕΛΤΑ. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη και έναν γιο. Θέτει υποψηφιότητα για πρώτη φορά και συντάσσεται στο πλευρό του Γιώργου Λίλτση και την ΑΝΑΤΡΟΠΗ γιατί θέλει ο Δήμος Παύλου Μελά να αποκτήσει την αίγλη που του αξίζει.

Τοπρίτσκα Δήμητρα

Η Τοπρίτσκα Δήμητρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοικος Ευκαρπίας από το 2016. Αποφοίτησε το ΤΕΕ στη Μοναστηρίου με την ειδικότητα της βρεφονηπιοκόμου. Εργάζεται εδώ και 20 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Αποφάσισε να θέσει την υποψηφιότητα της για πρώτη φορά με τον Γιώργο Λίλτση διότι θέλει με την βοήθεια σας να προσφέρει στον Δήμο μας ένα καλύτερο μέλλον, έναν Δήμο με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.