fbpx

Δύο νέες υποψηφιότητας ανακοινώνει η ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023
291

Με δυο νέες υποψηφιότητες ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου ενισχύεται η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον γιατρό Γιώργο Λίλτση.

Η Ιωάννα Βογιατζάκη και η Κυριακή Σεφερίδου κάνουν την «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» για ένα δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο, «πράσινο», καινοτόμο, έναν δήμο πρότυπο, που θα χαιρόμαστε να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.

Ιωάννα Βογιατζάκη

Με καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης γεννήθηκε το 1981 στην Θεσσαλονίκη. Μεγάλωσε στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης και φοίτησε στο 4ο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία 18 χρόνια κατοικεί στην Ευκαρπία. Επί σειρά ετών εργάζεται σε γνωστή υπεραγορά της Ευκαρπίας. Είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Ευκαρπίας, συμμετέχει σε περιβαλλοντικά προγράμματα καθώς και στον χορευτικό πολιτιστικό σύλλογο «Ανθόκηπων –Ευκαρπίας». Είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Κακαμούκα που εργάζεται ως αυτοκινητιστής και έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Χριστίνα.

Κυριακή Σεφερίδου

Γεννήθηκε στη Δράμα και είναι μητέρα μιας κόρης. Τα τελευταία 25 χρόνια κατοικεί στην περιοχή των Μετεώρων στον δήμο Παύλου Μελά. Είναι απόφοιτος του ΓΕΛ Μετεώρων και της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών. Η επαγγελματική της δράση ξεκίνησε από την ηλικία των 19 ετών ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής. Το 2003 έκανε στροφή στην επαγγελματική της καριέρα και συγκεκριμένα στον τομέα Επικοινωνίας, Marketing & Διαφήμισης. Συνεργάστηκε με τον ενημερωτικό όμιλο του ALPHA TV /Radio, EXTRA TV και το 2015 έως σήμερα επιχειρεί στο χώρο των Digital Media. Είναι συνιδρύτρια (co-founder) της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚΟΙΝΣΕΠ) LIFE EVENTS και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής. Ανέλαβε την Εμπορική Διεύθυνση και τον συντονισμό διαχείρισης τηλεοπτικών παραγωγών. Η ίδρυση της παραπάνω εταιρείας οπτικοακουστικών υπηρεσιών και του διαδικτυακού δημοσιογραφικού portal www.thes.gr και κατέχοντας τη θέση της Εμπορικής Διεύθυνσης και Διαχείρισης Τηλεοπτικών Παραγωγών την οδήγησαν στην επιτυχία.