fbpx

Δύο νέοι υποψήφιοι με την ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023
238

Υποψήφιοι με την «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στο δήμο Παύλου Μελά με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον γιατρό Γιώργο Λίλτση είναι οι Χρήστος Ατματζίδης και ο Θεοχάρης Ταντανάσης.

Χρήστος Ατματζίδης

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1998, και μεγάλωσε στην Πολίχνη. Είναι πτυχιούχος του τμήματος ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ (Σερρών) και ολοκλήρωσε την πρακτική του άσκηση στο κέντρο αποκατάστασης και αθλητικής βελτίωσης Centre Performance Cep-Cometti στη Ντιζόν της Γαλλίας. Επόμενος προσωπικός στόχος του είναι η εισαγωγή του στο τμήμα της Φυσιοθεραπείας Θεσσαλονίκης. Εργάζεται σε φυσικοθεραπευτήριο ως ειδικός θεραπευτικής γυμναστικής.

Θεοχάρης Ταντανάσης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ολοκλήρωσε το Γυμνάσιο στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης και σπούδασε Ιατρική στην Αυστρία, στο Graz και στη Βιέννη όπου αποφοίτησε. Έκανε την ειδικότητα του στην Μαιευτική – Γυναικολογία στη Γερμανία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Bietigheim – Bissingen, ενώ στο ίδιο ίδρυμα πραγματοποίησε την υποειδικότητα στην Ουρογυναικολογία και τη διδακτορική διατριβή του η οποία υποβλήθηκε στην ULM. Εκπαιδεύτηκε επίσης στην Ψυχοσωματική. ‘Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα συμμετείχε ως επιστημονικός συνεργάτης σε όλες τις πανεπιστημιακές κλινικές του Α.Π.Θ., συνέχισε ως ακαδημαϊκός πλέον από λέκτορας ως τακτικός Καθηγητής Μαιευτικής – Γυναικολογίας – Ουρολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Ιδιωτεύει και είναι εκλεκτός συνεργάτης της Βιοκλινικής Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος ιατρικών εταιριών στην Ελλάδα και στην αλλοδαπή. Έχει συγγράψει πλήθος εργασιών και δημοσιεύσεων και στο εξωτερικό, έχει συμμετοχή σε πολλά Ιατρικά Συνέδρια. Εξέδωσε τρία βιβλία, δυο με θέματα Ουρολογυναικολογίας και ένα σε Πανελλήνια έκδοση στη Ελληνικά Γράμματα με τίτλο «Η Ένωση είναι δύναμη». Διετέλεσε αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Εταιρίας Ουρογυναικολογίας και Πρόεδρος της Μαιευτικής – Γυναικολογικής Εταιρίας Θεσσαλονίκης. Έχει λάβει μέρος σε πολλαπλά εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έτυχε τιμητικών διακρίσεων. Από Αύγουστο 2018 όταν συνταξιοδοτήθηκε από το Α.Π.Θ., ιδιωτεύει ως γυναικολόγος. Είναι έγγαμος με δυο παιδιά.