fbpx

Για έναν δήμο που θα βάζει σε προτεραιότητα τους πολίτες και τις ανάγκες τους - Με τον πολίτη, για τον πολίτη!

Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023
193

Η οικογένεια της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» καθημερινά μεγαλώνει, γίνεται πιο ισχυρή, πιο δημιουργική, πιο έτοιμη για να διοικήσει τον ιστορικό δήμο Παύλου Μελά. Έναν δήμο με πλεονεκτήματα ανεκμετάλλευτα, έναν δήμο που εδώ και χρόνια στερείται προτάσεων και πρωτοβουλιών, έναν δήμο που μπορεί να πρωταγωνιστήσει την επόμενη ημέρα όχι μόνο στην Θεσσαλονίκη αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.

Η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη δήμου Παύλου Μελά «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» και ο επικεφαλής της και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Λίλτσης με χαρά ανακοινώνουν πως ο Ανέστης Δουλκερίδης και η Χριστίνα Ασκερίδου στις εκλογές του Οκτωβρίου θα είναι υποψήφιοι του συνδυασμού.

Ανέστης Δουλκερίδης

Ο Ανέστης Δουλκερίδης γεννήθηκε στην Πολίχνη το 1966. Δραστηριοποιείται στο χώρο των αλουμινοκατασκευών. Ήταν μέλος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

Χριστίνα Ασκερίδου

Η Χριστίνα Ασκερίδου γεννήθηκε στη Γερμανία το 1975 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Νικόπολης. Είναι πτυχιούχος βοηθού βρεφονηπιοκόμων - παιδοκόμων με ειδίκευση στον τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο 3ο τεχνικό επαγγελματικό λύκειο Σταυρούπολης το 1994. Από το 1994 έως σήμερα εργάζεται στον Ιδιωτικό τομέα.