fbpx

Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» καλωσορίζει τρεις νέους υποψήφιους

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023
243

Η οικογένεια της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» δήμου Παύλου Μελά με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Λίλτση με χαρά ανακοινώνει πως τρεις ακόμα συνδημότες μας ενώνουν τις δυνάμεις και την φωνή τους με την ανεξάρτητη παράταξη μας, την παράταξη των πολιτών, ώστε στις εκλογές του Οκτωβρίου ο δήμος Παύλου Μελά να αλλάξει ριζικά σελίδα!

Σέργιος Ακοπζανώβ

Ο Σέργιος Ακοπζανώβ γεννήθηκε στην Τυφλίδα Γεωργίας το 1987. Ήρθε στην Ελλάδα το 1993. Από το 2009 είναι κάτοικος στην Σταυρούπολη. Αποφοίτησε από τεχνικό λύκειο Συκεών. Για αρκετά χρόνια εργαζόταν στο χώρο της εστίασης. Σήμερα είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε εμπορικό κατάστημα.Ήταν παίκτης ποδοσφαίρου στην τοπική ομάδα του Φιλύρου. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο συνεχίζεται μέσω της συμμετοχής του σε ομάδα 5Χ5 ποδοσφαίρου. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Θεοδώρα Ρούμκου

Η Θεοδώρα Ρούμκου γεννήθηκε το 1968 στον νομό Πέλλας και μεγάλωσε στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Εδώ και είκοσι τέσσερα χρόνια υπηρετεί σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Έχει σπουδάσει στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, φοίτησε στο Διδασκαλείο «Δημήτρης Γληνός» της Θεσσαλονίκης 2010- 2012 και έκανε το Μεταπτυχιακό της στη «Διοίκηση και Οργάνωση Εκπαιδευτικών Μονάδων» στο Διεθνές Ελληνικό Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης, τμήμα Διοίκησης οργανισμών, Μάρκετινγκ και τουρισμού Θεσσαλονίκης (2017-2019). Έχει παρακολουθήσει πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια και θεατρικά της κείμενα έχουν παιχτεί από τους μαθητές της στο Φεστιβάλ Παιδείας του Δήμου Παύλου Μελά. Ασχολήθηκε με την ερασιτεχνική δημοσιογραφία για 12 χρόνια από το 1998-2010 αρθρογραφώντας σε τοπικά περιοδικά της Θεσσαλονίκης «Εξώστης», «Fix Carre, και «Δυτικώς». Είναι παντρεμένη και έχει δύο γιους. Είναι μέλος του χορευτικού συλλόγου «Διόνυσος» Σταυρούπολης συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις του συλλόγου. Με όλες τις γνώσεις της και τις εμπειρίες της θέλει να συμβάλλει στον τομέα της Εκπαίδευσης και του Πολιτισμού για μια καλύτερη ευημερία στον δήμο Παύλου Μελά.

Τσαλουχίδου Αναστασία

Η Αναστασία Τσαλουχίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2001 και φοιτά το 4ο έτος των σπουδών της. Ξεκίνησε τις σπουδές της στο 4ο γυμνάσιο Πολίχνης και αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Πολίχνης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη, στην περιοχή των Μετεώρων. Είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Στατιστικής και Αναλογιστικών Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Είναι πτυχιούχος Αγγλικών και κατέχει πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων χρήσης υπολογιστή( European Computer Driving License). Κατοικεί στα Μετέωρα Πολίχνης τα τελευταία 21 χρόνια. Στο επαγγελματικό κομμάτι, ασκεί την πρακτική της πάνω στο αντικείμενο των σπουδών της και συγκεκριμένα στα Οικονομικά Μαθηματικά. Τον Φεβρουάριο του 2023 με το πρόγραμμα «Meet Your Mep», επισκέφθηκε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, όπου έλαβε γνώση για τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζει η κοινωνία της Ευρώπης και πως μπορεί να εξελιχθεί περαιτέρω με την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σκοπός της είναι με την υποψηφιότητά της να αξιοποιήσει τις γνώσεις της σωστά και δημιουργικά για το ευρύτερο καλό του τόπου της.