fbpx

Η διοίκηση καλεί τους πολίτες της Ευκαρπίας να βρουν τη… λύση!

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021
1426

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παύλου Μελά, ως «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» ζητήσαμε από το δήμαρχο να ενημερωθούμε επίσημα για τις προθέσεις της διοίκησης αναφορικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με περισσότερες από 300 οικογένειες του δήμου μας που κατοικούν στις Εργατικές Κατοικίες της Ευκαρπίας.

Απάντηση δεν πήραμε! Αντιθέτως, ο δήμαρχος πέταξε το μπαλάκι της λύσης στους πολίτες! Αυτοί δηλαδή που έχουν πρόβλημα με τις υπηρεσίες του δήμου καλούνται, δια στόματος δημάρχου, να το αντιμετωπίσουν. «Ας μας φέρουν τα σχετικά χαρτιά» είπε και συμπλήρωσε πως ο δήμος δεν… έψαξε!

Το πρόβλημα προέκυψε όταν οι ιδιοκτήτες 318 διαμερισμάτων του συγκροτήματος των Εργατικών Κατοικιών Ευκαρπίας ενημερώθηκαν από τις υπηρεσίες του δήμου πως θα τους καταλογιστεί το ποσό των 17.904, 63 ευρώ για ύδρευση των προκηπίων των οικοδομών όπου διαμένουν για το διάστημα 1.09.2014 έως 24.10.2019.

Όπως με ενημέρωσαν η πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου «Μακεδονία» μέχρι και σήμερα το ποσό για την ύδρευση των κήπων που βρίσκονται μπροστά από τις οικοδομές, όπως και του γηπέδου που βρίσκονται κοντά το πλήρωνε ο δήμος Παύλου Μελά ως «υπόχρεος καταναλωτής» όπως αναφέρεται και στο σχετικό έγγραφο που εστάλη από την υπηρεσία, καθώς υπήρχε σχετική πρόβλεψη και συμφωνία. Το Σωματείο μάλιστα καλεί τους ιδιοκτήτες να μην πληρώσουν το λογαριασμό, καθώς θα διευθετηθεί το ζήτημα.

Αναρωτιόμαστε, τι μεσολάβησε και ενώ ο δήμος τα προηγούμενα χρόνια αναλάμβανε το κόστος πλέον το «φορτώνει» στους πολίτες, εργαζόμενους και ανέργους, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από την δεκαετή κρίση και την πανδημία;

Περιμένουμε σοβαρές απαντήσεις.