fbpx

Η νέα γενιά κάνει την «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στο δήμο Παύλου Μελά

Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023
303

Με χαρά η παράταξή μας, «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά και ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργος Λίλτσης καλωσορίζουν τους Γιώργο Τζίτζιο, Χρήστο Ανυσιάδη και Ζυγούρα στην ομάδα της νίκης, της ανατροπής και της αλλαγής.

Θα συμμετέχουν στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού, στέλνοντας το μήνυμα πως η νέα γενιά πρέπει να πάρει τις τύχες του τόπου στα χέρια της.

Χρήστος Ανυσιάδης

Ο Χρήστος Ανυσιάδης γεννήθηκε στην Ηλιούπολη. Είναι τεχνίτης θερμοϋδραυλικός. Στο παρελθόν διατηρούσε την επιχείρησή του και σήμερα εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος στην ειδικότητά του. Είναι παντρεμένος με την Δέτσικα Βασούλα, υπάλληλο φαρμακείου και είναι πατέρας ενός αγοριού 5 ετών.

Ιάσωνας Ζυγούρας

Ο Ιάσωνας Ζυγούρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης το 1985. Είναι απόφοιτος Λυκείου και αριστούχος απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Περαίας. Είναι βασικό μέλος σε ομάδες μεγάλων τουριστικών μονάδων εντός και εκτός συνόρων, 5άστερων ξενοδοχείων και βραβευμένων εστιατορίων. Παντρεμένος με ένα παιδί 5 ετών. Από μικρός πάντα ήθελε να φροντίζει τους ανθρώπους που είναι γύρω του. Πλέον ως πατέρας ο ίδιος ενδιαφέρεται για να οικοδομήσει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά όλου του κόσμου.

Γιώργος Τζίτζιος

Ο Γιώργος Τζίτζιος γεννήθηκε στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης το 1993. Αποφοίτησε από το 1ο ΓΕΛ Πολίχνης και σπούδασε Χρηματοοικονομική Λογιστική στην Κοζάνη. Σήμερα εργάζεται σε μεγάλο ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη στο τμήμα Δημόσιων Σχέσεων. Στον ελεύθερό χρόνο του ασχολείται με τα αυτοκίνητα. Έχει δημιουργήσει αυτοκινητιστικό κλαμπ πανελλαδικής εμβέλειας.