fbpx

Καθημερινά η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» μεγαλώνει...

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023
190

Με ιδιαίτερη χαρά η ανεξάρτητη, πολυσυλλεκτική, αυτοδιοικητική παράταξη δήμου Παύλου Μελά «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» ανακοινώνει πέντε νέες υποψηφιότητες ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

«Καλωσορίζουμε με χαμόγελο καθημερινά δεκάδες φίλους, υποστηρικτές, ψηφοφόρους και υποψήφιους στην μεγάλη πλέον οικογένεια της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ. Με τους πολίτες, για τους πολίτες κάνουμε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο δήμο μας και χτίζουμε μαζί μια πόλη έξυπνη, πράσινη, φιλική, έναν τόπο με προοπτική. Θέλουμε να φέρουμε ξανά το χαμόγελο στα χείλη των συνδημοτών μας. Με την βοήθειά τους, θα τα καταφέρουμε» αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Γιώργος Λίλτσης.

Οι νέοι υποψήφιοι της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» είναι οι εξής:

Δέσποινα (Πέπη) Εφραιμίδου

Γεννήθηκε το 1982 στην Ευκαρπία. Σπούδασε Αρτοζαχαροπλαστική και για έντεκα χρόνια εργάστηκε σε γνωστά ζαχαροπλαστεία. Στη συνέχεια εργάστηκε σε catering ως βοηθός υπεύθυνου στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων, ενώ απασχολήθηκε και ως εξωτερική πωλήτρια σε γνωστή εταιρεία τροφίμων. Παντρεύτηκε το 2014 τον Βαγγέλη Μυστακόπουλο με τον οποίο κατοικεί στην Ευκαρπία. Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι υπεύθυνη καθαριότητας στα ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Δημήτριος Κόττας

Γεννήθηκε το 1973 στην Ευκαρπία όπου ζει. Είναι πατέρας ενός γιου 25 χρονών. Εργάζεται σε γνωστή αλυσίδα super market εδώ και 28 χρόνια. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Οικονομικών του τμήματος Λογιστικής και Πληροφοριακών Συστημάτων του ΔΙΠΑΕ Θεσσαλονίκης. Έχει κάνει σπουδές στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης και συμμετέχει ενεργά στο τμήμα Φιλαρμονικής και κρουστών του δήμου Παύλου Μελά, όπως και σε πολλές θεατρικές ομάδες της πόλης.

Δημήτρης Νταπούλιας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γρεβενά. Είναι απόφοιτος της Αστυνομικής Ακαδημίας και είναι Αστυνομικός ε.α. Έχει υπηρετήσει σε ειδικές υπηρεσίες σε διπλωματικές αποστολές στην Λιβύη και στην Αίγυπτο, αποκτώντας εμπειρία μεγάλων κινδύνων, αλλά και επιτυχιών. Έχει σπουδάσει επίσης ηλεκτρολόγος ηλεκτρονικός. Για εκείνον οι λέξεις αλληλεγγύη και κοινωνική προσφορά είναι ιερές.

Χαρίκλεια Ζαφειροπούλου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σταυρούπολη. Εργάστηκε για χρόνια στον τομέα της πρόληψης υγείας, στον τομέα των δημοσίων σχέσεων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών παραγωγών σε όλη την Ελλάδα πάντα με γνώμονα την πρόληψη και την ενημέρωση. Οραματίζεται ένα δήμο που θα δίνει έμφαση στην κοινωνική πολιτική, ένα δήμο που θα βρίσκεται στο πλάι του πολίτη, ένα δήμο προσβάσιμο για όλους.

Ελισσάβετ Ζάρρα

Η Ζάρρα Ελισσάβετ γεννήθηκε το 1955 στις Σέρρες. Από το 1969 κατοικεί στη Θεσσαλονίκη και από το 1990 είναι μόνιμος κάτοικος Ευκαρπίας. Εργάστηκε ως σχεδιάστρια μόδας και γαζώτρια σε βιοτεχνία. Πλέον είναι συνταξιούχος. Έχει μια κόρη και ένα εγγονάκι. Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά καθώς θέλει να συμβάλει ώστε να γίνει η αλλαγή στην διοίκηση του δήμου για μια καλύτερη καθημερινότητα για την ίδια και τους συνδημότες της.