fbpx

Με εμπειρία, γνώση, σχέδιο και όραμα η ΑΝΑΤΡΟΠΗ θα διοικήσει το δήμο Παύλου Μελά

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023
1874

Τρεις νέους υποψηφίους της δημοτικής παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά ανακοινώνει ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Λίλτσης.

«Καλωσορίζουμε τρεις νέους υποψηφίους της παράταξής μας στις εκλογές του Οκτωβρίου. Τρεις ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους, με όρεξη για δουλειά και ιδέες για την επόμενη ημέρα. Το κύμα της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ που έχει δημιουργηθεί στο δήμο Παύλου Μελά έχει ξεκινήσει. Και είναι ένα κύμα αισιοδοξίας και ελπίδας πως έρχονται καλύτερες ημέρες για τον δήμο μας. Για έναν «πράσινο», προσβάσιμο, φιλικό, «έξυπνο» δήμο Παύλου Μελά. Χτίζουμε ξανά τον δήμο μας. Τον τόπο μας. Με τους πολίτες, για τους πολίτες» σχολίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Γιώργος Λίλτσης.

Γιώργος Μπουτζάνης

Γεννήθηκε το 1977 στη Νεάπολη αλλά από το 2005 μένει μόνιμα στην Πολίχνη. Είναι επαγγελματίας οδηγός ενώ από το 2009 είναι οδηγός του ΟΑΣΘ. Είναι μέλος της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ από την ίδρυση της και πρώτη φορά είναι υποψήφιος. Είναι παντρεμένος με την Δήμητρα Πελίτη, υποψήφια με τον Γιώργο Λίλτση – ΑΝΑΤΡΟΠΗ στις εκλογές του 2014 και 2019. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά 22 και 13 ετών. Όλα αυτά τα χρόνια έχει περπατήσει και περπατά στις γειτονιές του δήμου μας και οραματίζεται μια πόλη ασφαλή, καθαρή, με περισσότερο, λειτουργική και άμεση.

Χάρης Δημόπουλος

Γεννήθηκε στη Δράμα το 1969. Μέχρι την ηλικία των 5 ετών έμενε στο Δοξάτο Δράμας και από το 1974 είναι μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης. Από μικρός στη βιοπάλη, εργάστηκε στο χώρο της εστίασης για πολλά χρόνια. Σήμερα εργάζεται στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης. Είναι παντρεμένος με την Μαντώ Δρυμή και πατέρας τριών παιδιών ενώ έχει δυο εγγόνια. Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκινάει το 2019 ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, ενώ ήταν και υποψήφιος βουλευτής. Θεωρεί ότι ο δήμος Παύλου Μελά είναι ένας δήμος με πολλές προοπτικές και πλεονεκτήματα.

Παναγιώτης Χούμκοσλης

Γεννήθηκε στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης το 1990. Εργάζεται ως επαγγελματίας οδηγός φορτηγού δημόσιας χρήσης (ΦΔΧ) και είναι πατέρας της Δέσποινας -Μαρίας 7 χρόνων. Γέννημα θρέμμα Σταυρουπολίτης φοίτησε στο 1ο και 19ο δημοτικά σχολεία, στο 3ο γυμνάσιο και στο 2ο ΓΕΛ Σταυρούπολης. Από τα έξι του χρόνια ξεκίνησε τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες με παρουσία σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής μας.