fbpx

Μεγάλη η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Γιώργου Λίλτση για «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στο δήμο Παύλου Μελά

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023
1453

Δυο νέες υποψηφιότητες ενόψει των δημοτικών εκλογών ανακοινώνει σήμερα η παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» Δήμου Παύλου Μελά με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Λίλτση.

«Το ποτάμι της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στο δήμο Παύλου Μελά έχει ξεκινήσει και έρχεται για να ανατρέψει τα κακώς κείμενα στον τόπο μας. Είμαστε χαρούμενοι που η συλλογική μας προσπάθεια βρίσκει καθημερινά όλο και περισσότερους υποστηρικτές. Αισιοδοξούμε πως η επομένη των εκλογών θα βρει το δήμο Παύλου Μελά με μια διοίκηση με όρεξη για δουλειά, σχέδιο, προγραμματισμό, ιδέες. Δηλαδή την ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Όλοι μαζί βάζουμε το λιθαράκι μας για να οικοδομήσουμε έναν νέο δήμο Παύλου Μελά, σύγχρονο, «έξυπνο», προσπελάσιμο, με καινοτομίες, ίσες ευκαιρίες. Με τους πολίτες, για τους πολίτες δημιουργούμε το μέλλον που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Γιώργος Λίλτσης

Δήμητρα Γιοφτσίδου

H Δήμητρα Γιοφτσίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ολοκλήρωσε τη φοίτηση της στο 24ο λύκειο Θεσσαλονίκης και έπειτα σπούδασε Οδοντοτεχνική στην Αθήνα. Η αγάπη της όμως για τον τομέα των επιχειρήσεων την ώθησε να κάνει στροφή στην καριέρα της και να σπουδάσει Οικονομικά και Λογιστική. Το διάστημα 1992-2012 εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα, ως υπεύθυνη πωλήσεων και marketing. Παράλληλα, παρακολουθούσε σεμινάρια παιδικής ψυχολογίας, αλλά και νομικής για εμπορικά ζητήματα. Ήταν διοικητικό μέλος του κολυμβητικού συλλόγου Ηρακλή Θεσσαλονίκης για τέσσερα χρόνια.

Θεόφιλος Σιαμπλίδης

Ο Θεόφιλος Σιαμλίδης γεννήθηκε το 1973 στην Πολίχνη. Για 16 χρόνια διατηρούσε πλυντήριο αυτοκινήτων στην περιοχή της Σταυρούπολης, και στη συνέχεια εργάστηκε ως ιδιωτικός υπάλληλος. Ήταν αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χειμαρριωτών Θεσσαλονίκης από το 2007-2017. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Ασχολήθηκε για πρώτη φορά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση το 2014 συμμετέχοντας στη δημοτική παράταξη του αείμνηστου δημάρχου Διαμαντή Παπαδόπουλου.