fbpx

Οι Κωνσταντίνος Ανθίτσος & Γιάννης Μπιντάκος συμπορεύονται με την «ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023
309

Η δημοτική παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Λίλτσης καλωσορίζουν τους Κωνσταντίνο Ανθίτσο και Γιάννη Μπιντάκο στους κόλπους της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης του δήμου Παύλου Μελά.

Και οι δυο στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «ΑΝΑΤΡΟΠΗ».
Ο Γιάννης Μπιντάκος γεννήθηκε στον Αγ. Παύλο της Βραζιλίας και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ως ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο των ανυψωτικών συστημάτων. Είναι επίσης σύμβουλος σε τεχνικές εταιρίες σε Ελλάδα και Βαλκάνια. Πτυχιούχος της Διπλαρείου Σχολής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων υπομηχανικών και Πτυχιούχος V I lenin στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

Έχει διατελέσει μέλος στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Εγκαταστατών Ανελκυστήρων. Από το 2017 έως και σήμερα είναι εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην Γ.Σ.Ε.Β.Ε. Από 2005 έως και σήμερα εκλέγεται στο Δ.Σ της του Συνδέσμου Εγκαταστατών Συντηρητών Βορείου Ελλάδος, ενώ είναι μέλος στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Ν. Θεσσαλονίκης ). Από το 2010 έως το 2012 διετέλεσε πρόεδρος την Δημοτικής Κοινότητας Πολίχνης.

Ο Κωνσταντίνος Ανθίτσος γεννήθηκε στη Σταυρούπολη. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Λάρισας. Είναι παντρεμένος με την Ελισάβετ Πανταζή και πατέρας τριών παιδιών. Ήταν πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου ΓΕΛ Σταυρούπολης και έχει διατελέσει στο παρελθόν πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Σταυρούπολης. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης γονέων του Δήμου Παύλου Μελά.

Με τους πολίτες, για τους πολίτες δημιουργούμε το αύριο του ιστορικού μας δήμου.