fbpx

Οι νέοι άνθρωποι αποτελούν το βασικό συστατικό της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023
208

Οι νέοι άνθρωποι αποτελούν το βασικό συστατικό της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά

Με μεγάλη χαρά ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά Γιώργος Λίλτσης και η ομάδα της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» ανακοινώνουμε πως στην προσπάθειά μας να αλλάξουμε σελίδα στο δήμο Παύλου Μελά ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας δυο νέοι άνθρωποι με όρεξη και διάθεση να προσφέρουν στον τόπο τους.

Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης γεννήθηκε το 1986 στην Άνω Ηλιούπολη Σταυρούπολης. Φοίτησε στο 3ο Λύκειο Σταυρούπολης. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Ως ενεργός πολίτης, με κοινωνικές ευαισθησίες και έντονο το αίσθημα της συλλογικότητας, είχε εθελοντική δράση σε πολιτιστικούς συλλόγους τους δήμου μας. Από μικρό παιδί ασχολήθηκε με τον αθλητισμό. Είναι παντρεμένος με την Γιάννα Μαργιτούδη και έχουν δύο παιδιά.

Δημήτρης Καραγώγος

Ο Δημήτρης Καραγώγος γεννήθηκε το 1990, γαλουχήθηκε και ενηλικιώθηκε στα στενά της Νέας Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης. Η αγάπη του για τον αθλητισμό ξεκίνησε από τα παιδικά του χρόνια αφού ασχολήθηκε με το μπάσκετ, το χάντμπολ, το ποδόσφαιρο για να καταλήξει το 2002 να είναι αθλητής TAEKWONDO. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και παράλληλα εργάζεται ως προπονητής TAEKWONDO.