fbpx

Όλοι μαζί για την «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στο δήμο Παύλου Μελά!

Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023
199

Με τους πολίτες, για τους πολίτες!

Καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», της ανεξάρτητης, αυτοδιοικητικής παράταξης του δήμου Παύλου Μελά τρεις νέους υποψηφίους οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας για να γίνει η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ»... πράξη στο δήμο Παύλου Μελά!

Λευτέρης Μπουμπάρης

Ο Λευτέρης Μπουμπάρης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1999. Φοιτά στο ΔΙΠΑΕ Σίνδου στο τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης. Κατοικεί στη Σταυρούπολη κι εργάζεται στον χώρο της εστίασης.

Βασιλική Ζαφείρη

Η Βασιλική Ζαφείρη είναι Σύμβουλος Ακινήτων. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα και τα τελευταία 15 χρόνια κατοικεί στην Ευκαρπία. Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Βλάχων Ευκαρπίας «Το Άγιο Πνεύμα». Είναι σύζυγος και μητέρα τριών παιδιών και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο δήμο Παύλου Μελά.

Χρήστος Παπαναστασίου

Ο Χρήστος Παπαναστασίου γεννήθηκε στη Καβάλα και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Από το 1982 κατοικεί στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Το 1986 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας – Διοίκηση Επιχειρήσεων και το 1993 αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα. Από το 1998 εργάστηκε σε πολυεθνική εταιρία πετρελαιοειδών έως και το 2007 που αποχώρησε από τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή Β. Ελλάδος. Το 2007 εργάστηκε σε Ελληνική εταιρία πετρελαιοειδών μέχρι το 2020 ως Διευθυντής πωλήσεων και Γενικός Διευθυντής. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Ασχολήθηκε με το βόλεϊ και αγωνίστηκε ως παίκτης σε ομάδες της Δυτικής Θεσσαλονίκης.