fbpx

Όλοι μαζί για την μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο δήμο Παύλου Μελά

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023
243

Τρεις νέες υποψηφιότητες για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ανακοινώνει η παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά.

«Καλούμε τους συνδημότες και τις συνδημότισσές μας να μελετήσουν τα προγράμματα και βάσει των προτάσεων να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης σε εκείνους που θα κληθούν να αναλάβουν τα ηνία του δήμου μας την επόμενη κρίσιμη πενταετία. Είμαστε βέβαιοι πως το πρόγραμμα της παράταξής μας, οι προτάσεις της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ είναι το μόνο ολοκληρωμένο, μελετημένο, κοστολογημένο που έχει κατατεθεί ενόψει των εκλογών. Οι δημότες του Παύλου Μελά είναι έτοιμοι να κάνουν την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στον ιστορικό μας δήμο» σχολίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Γιώργος Λίλτσης.

Υποψήφιοι με την «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» είναι οι εξής:

Πετρούλα Σιαρένου

Γεννήθηκε στην Έδεσσα μεγάλωσε όμως στη Σταυρούπολη. Σπούδασε ψυχολογία.
Για 17 χρόνια υπήρξε υπεύθυνη σε γνωστό όμιλο ένδυσης. Αυτή τη στιγμή εργάζεται στην οικογενειακή της επιχείρηση. Ο αθλητισμός είναι μεγάλη της αγάπη γι’ αυτό και ασχολείται με το μπάσκετ. Είναι μέλος του αθλητικού Όμιλου Σταυρούπολης.
Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο και μια κόρη.

Ραΐσα Ιωαννίδου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, συγκεκριμένα στη Πολίχνη. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τον εθελοντισμό στους τομείς περιβάλλοντος, δασοπυρόσβεσης καθώς και πρώτων βοηθειών. Από την ηλικία των 15 ετών εντάχθηκε στο θεατρικό εργαστήρι του πρώην δήμου Πολίχνης πραγματοποιώντας παραστάσεις εντός και εκτός Ελλάδος. Το 2001 αποφοίτησε Τεχνικό Επαγγελματικό Εκπαιδευτήριο έχοντας σπουδάσει Βοηθός Φυσιοθεραπείας. Στα νομαρχιακά ΚΕΚ Θεσσαλονίκης απέκτησε το πτυχίο της ειδικότητας "Υπάλληλος Εξυπηρέτησης και Υποδοχής Ξενοδοχειακών Μονάδων". Επίσης, πραγματοποίησε τον πρώτο κύκλο σε Δημόσιο ΙΕΚ με ειδικότητα Τεχνικός Ιατρικών Οργάνων καθώς και σεμινάρια Μάρκετινγκ αποκτώντας την ανάλογη κρατική αναγνώριση. Από το 2002 τραγουδάει επαγγελματικά σε διάφορες μουσικές σκηνές εντός και εκτός χώρας.

Στέφανος Παπαδόπουλος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή των Μετεώρων. Ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία ως ιατρός και υγειονομικός υπεύθυνος σε δομή φιλοξενίας αξιωματικών. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. Έχει εργαστεί στο νοσοκομείο ο «Άγιος Δημήτριος» και έπειτα ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Μαιευτικής -Γυναικολογίας στην Πανεπιστημιακή κλινική (Γ’ΜΓ) του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο, συνεργάζεται με την κλινική «Γένεσις» και είναι επιστημονικός συνεργάτης στο κέντρο αποκατάστασης «ΕΥΕΞΙΑ». Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, 4 χρονών και 9 μηνών, αντίστοιχα.