fbpx

Πέντε νέους υποψηφίους συμβούλους ανακοινώνει η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023
3148

Πέντε νέους υποψηφίους συμβούλους στις εκλογές του Οκτωβρίου ανακοινώνει η παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον γιατρό Γιώργο Λίλτση.

«Καθημερινά η προσπάθειά μας ενισχύεται από περισσότερους συμπολίτες μας που επιθυμούν την αλλαγή στο δήμο Παύλου Μελά. Μια προσπάθεια όπου κανείς δεν περισσεύει. Πολίτες όλων των ηλικιών ανταποκρίνονται θετικά στο κάλεσμά μας για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο δήμο Παύλου Μελά. Γιατί μας αξίζει να ζούμε σε έναν δήμο φιλικό, πράσινο, σύγχρονο, έναν δήμο με υποδομές, έναν δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο. Με τους πολίτες, για τους πολίτες δημιουργούμε τον δήμο των ονείρων μας. Δεσμευόμαστε» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Λίλτσης.

Δημήτριος Βέργος

Γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στους Ανθόκηπους Πολίχνης. Αποφοίτησε το 2ο Γενικό Λύκειο Πολίχνης. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως σύμβουλος πωλήσεων στον ιδιωτικό τομέα. Ασχολήθηκε επαγγελματικά με την μουσική και είναι οργανοπαίχτης στο μπουζούκι εδώ και είκοσι χρόνια. Είναι παντρεμένος με την Χαρά Αμπατζίδου και έχουν δύο παιδιά. Διετέλεσε για τέσσερα χρόνια επίτροπος στην εκκλησία Ιωακείμ και Άννης στην Ευκαρπία.

Φωτεινή Σωπίδου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε το 1ο ΓΕΛ Πολίχνης. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Εργάστηκε ως λογίστρια για 18 συναπτά έτη (2004-2022) στο ξενοδοχείο LAZART στην Σταυρούπολη (πρώην LAZARISTES) ενώ πλέον εργάζεται ως υπεύθυνη λογιστηρίου στα κεντρικά γραφεία στη Θεσσαλονίκη του ξενοδοχείου KASSANDRA PALACE Κρυοπηγής. Έχει μία κόρη 12 ετών και δύο γιους 6 και 5 ετών.

Σπύρος Σαρίδης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πολίχνη. Η καταγωγή του είναι από τον Πόντο της Μικράς Ασίας με ρίζες των παππούδων του αλλά και των γονιών του από το Κιλκίς και την Πέλλα. Φοίτησε στο 1ο ΓΕΛ Πολίχνης αλλά και στο 3ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης με την ειδικότητα του παρασκευαστή ιατρικών εργαστηρίων. Εργάστηκε για 17 ολόκληρα χρόνια στην οικογενειακή επιχείρηση «ΣΑΡΙΔΗΣ», δομικά δάπεδα. Παράλληλα εργάστηκε ως οικοδόμος στο αντικείμενο των δομικών δαπέδων μέχρι το 2010. Από το 2010 έως το 2016 εργάστηκε ως μεσίτης, διατηρώντας μεσιτικό γραφείο στην περιοχή της Πολίχνης. Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει δύο παιδιά τα οποία είναι φοιτητές. Διετέλεσε μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης.

Λεμονιά Ιωαννίδου

Γεννήθηκε στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής. Το 1992 ήρθε στην Ευκαρπία. Δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της βιοτεχνίας και μετέπειτα εργάστηκε για 20 χρόνια ως καθαρίστρια στο 1ο Δημοτικό-Γυμνάσιο Ευκαρπίας για 20 χρόνια. Σήμερα είναι συνταξιούχος και μεγαλώνει τα εγγόνια της. Η δράση είναι το στοιχείο της. Θέλει να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση γιατί σκοπός της είναι να προσφέρει στη πόλη και στους συμπολίτες της ένα δήμο με όραμα και ελπίδα για το μέλλον.

Στέργιος Αμπατζής

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Κατοικεί στην περιοχή της Τερψιθέας στην Σταυρούπολη. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα με το στίβο.