fbpx

Τα έκαναν για άλλη μια φορά… μούσκεμα!

Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023
183

Στην τύχη του έχει αφεθεί από την διοίκηση του δήμου Παύλου Μελά το σχολικό συγκρότημα του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, ένα από τα μεγαλύτερα σχολικά συγκροτήματα των Βαλκανίων με πάνω από 2.500 μαθητές.

Γνωστή για τα επικοινωνιακά της τρικ η διοίκηση Δεμουρτζίδη πριν λίγο καιρό πολυδιαφήμιζε την δημιουργία «Πράσινου Δώματος» στο Σχολικό Συγκρότημα, ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ.

Δυστυχώς, και αυτό το έργο είχε την αναμενόμενη κατάληξη. Εγκατάλειψη. Τα φυτά που φυτεύτηκαν ξεράθηκαν και τη θέση τους πήραν αγριόχορτα, ενώ το σύστημα ποτίσματος που τοποθετήθηκε στην στέγη του σχολείου έχει χαλάσει με αποτέλεσμα το νερό να εισρέει από το ταβάνι μέσα στις σχολικές αίθουσες και τους κοινόχρηστους χώρους του σχολείου με τους καθηγητές και τους μαθητές να το μαζεύουν με... κουβάδες.

Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές και παρόμοιες με εκείνες των υπολοίπων έργων εντός του δήμου μας. Εικόνες εγκατάλειψης, κακοτεχνίας, αδιαφορίας.

Στους δημότες Παύλου Μελά αξίζει μια καλύτερη διοίκηση. Μια διοίκηση με όραμα και σχέδιο που θα επενδύει κοστολογημένα μέχρι και το τελευταίο ευρώ για την δημιουργία έργων πνοής για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής τους.

Φτάνει πια με τις φιέστες! Φτάνει πια με τις μακέτες! Φτάνει πια με το θεαθήναι!

Ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους που θα δουλέψουν σκληρά για αυτόν!

Η παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ», η παράταξη που θα διοικήσει το δήμο την επόμενη ημέρα δεσμεύεται πως θα σηκώσει μανίκια για να δημιουργήσει με τους πολίτες για τους πολίτες έναν σύγχρονο δήμο! Έναν δήμο πρότυπο!