fbpx

Τέσσερις νέες υποψηφιότητες ανακοινώνει η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023
1548

Τέσσερις νέες υποψηφιότητες ανακοινώνει η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Παύλου Μελά τον γιατρό Γιώργο Λίλτση.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι στην «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» καθώς ο συνδυασμός μας αποτελείται από στελέχη από όλες τις γειτονιές του δήμου Παύλου Μελά. Στο ψηφοδέλτιο της «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» εκπροσωπούνται όλες οι γειτονιές της Σταυρούπολης, της Ευκαρπίας και της Πολίχνης. Οι υποψήφιοί μας είναι άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο τους, άνθρωποι προτάσσουν το κοινό καλό, έχουν όραμα και σχέδιο και όρεξη να δουλέψουν σκληρά. Εμπιστευτείτε την ομάδα της ΑΝΑΤΡΟΠΗ, την ομάδα της νίκης» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Γιώργος Λίλτσης.

Ευγενία Πετανίδου

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και μένει στην Άνω Ηλιούπολη. Είναι μητέρα πυροσβέστη. Εργάζεται στον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό (ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ). Βασική της πεποίθηση είναι ότι μια όμορφη γειτονιά πρέπει να είναι καθαρή, γεμάτη ζωή και ασφάλεια για να συμβάλλει στην καθημερινή ευημερία των κατοίκων της. Αυτό αποτελεί και βασικό κίνητρο της για να είναι υποψήφια στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Ηλίας Αβραμόπουλος

Γεννήθηκε το 1957 στην Καρδίτσα. Από το 1977 ασχολείται ως ασφαλιστικός σύμβουλος ενώ δραστηριοποιείται και στον χώρο της μεσιτείας ακινήτων. Παράλληλα, απασχολείται σε οικοδομικές κατασκευαστικές επιχειρήσεις αλλά και στο χώρο του εμπορίου διατηρώντας καταστήματα επί 36 συναπτά έτη. Είναι έγγαμος με την Καστανή Καλλιόπη, εργαζόμενη στο Ε.Φ.Κ.Α και έχει δύο παιδιά. Συνεισφέροντας με τις γνώσεις και την εμπειρία του θέλει να δημιουργήσει μια ανοικτή, ανθρώπινη και αξιόπιστη σχέση επικοινωνίας με τους συνδημότες του μέσα από τη συμμετοχή του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ελισσάβετ Παπαζή

Γεννήθηκε στο Αιγίνιο Πιερίας. Εγκαταστάθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1986. Σπούδασε Φυτική Παραγωγή με επέκταση Ανθοκομίας. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε στη Σχολή ΠΑΣΤΕΡ την ειδικότητα χειριστών εμφανιστών. Σήμερα εργάζεται στο ΙΚΑ Αμπελοκήπων ως χειρίστρια Ακτινολόγος. Είναι παντρεμένη με δυο παιδιά.

Ελένη Κωνσταντινίδου

Γεννήθηκε στην Τασκένδη και μεγάλωσε στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, όπου εγκαταστάθηκε με τους γονείς της σε ηλικία τριών ετών. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Σταυρούπολης. Σπούδασε στα ΤΕΙ Μικροβιολογίας στη Σίνδο Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα σε αλυσίδες σουπερμάρκετ ως υποδιευθύντρια αλλά και ως υπεύθυνη ταμείων. Τα τελευταία 12 χρόνια εργαζόταν ως υπεύθυνη κρεοπωλείων σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Είναι μητέρα διδύμων παιδιών, μιας κόρης και ενός γιού 22 χρονών. Διετέλεσε μέλος του κατηχητικού της ενορίας Αγίου Κωνσταντίνου Κάτω Ηλιούπολης και παρέδιδε μαθήματα ζαχαροπλαστικής σε παιδιά δημοτικού. Ήταν μέλος σε ομάδα υποστήριξης κακοποιημένων γυναικών.