fbpx

Τρεις νέες υποψηφιότητες ανακοινώνει η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023
2488

Τρεις νέες υποψηφιότητες ανακοινώνει η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Παύλου Μελά τον γιατρό Γιώργο Λίλτση.

«Αισθάνομαι πολύ περήφανος για την ομάδα μας. Είναι η “Εθνική Ελλάδος” του δήμου Παύλου Μελά. Άνθρωποι από διαφορετικό μετερίζι που ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια καλύτερη καθημερινότητα, έναν ομορφότερο δήμο Παύλου Μελά, έναν δήμο με πράσινο, που σέβεται τους δημότες του, τον δημόσιο χώρο. Όλοι οι υποψήφιοί μας έχουν ένα κοινό γνώρισμα: Αγαπούν τον τόπο τους. Αυτή η αγάπη μας για τον δήμο μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, και στο τέλος να πετύχουμε την πολυπόθητη ΑΝΑΤΡΟΠΗ» σχολίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Λίλτσης.

Οι νέοι υποψήφιοι του συνδυασμού είναι οι:

Αναστασία Δημοπούλου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις γειτονιές της Άνω Ηλιούπολης, όπου ζει με την οικογένειά της. Είναι παντρεμένη με τον Μιχάλη Κύρκο και έχουν δύο παιδιά, τον Θωμά και τη Χρύσα. Αποφοίτησε από το 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και σήμερα είναι δευτεροετής φοιτήτρια στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας. Είναι ιδιωτική υπάλληλος στον χώρο των πωλήσεων. Στον κοινωνικό τομέα δραστηριοποιείται από το 2012 ως μέλος συλλόγων γονέων και κηδεμόνων (δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου). Θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα και αυτό που την ώθησε να συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι η ανάγκη της να συνεισφέρει θετικά στην τοπική κοινωνία, μαζί με την ομάδα που θα δημιουργηθεί.

Νικόλαος Ιωαννίδης

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1988. Εργάζεται σε τεχνική-κατασκευαστική εταιρεία ως εργάτης οικοδόμος. Κατοικεί όλη του τη ζωή στην Ηλιούπολη, κινείται και περπατά καθημερινά στις γειτονιές της. Οι λόγοι που τον οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα είναι γιατί τόσο ο ίδιος όσο και οι συνδημότες του, βιώνουν τα τελευταία χρόνια μια απελπιστική κατάσταση, με ανύπαρκτες υπηρεσίες καθαριότητας, πρασίνου, ηλεκτροφωτισμού και χωροταξίας.

Κωνσταντίνος Πασπαλάς

Γεννήθηκε το 1971 στην Πολίχνη. Αποφοίτησε από το 1ο ΓΕΛ Πολίχνης. Εργάζεται ως οδηγός ΟΑΣΘ τα τελευταία 15 χρόνια. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών. Όπως δηλώνει ο ίδιος παλεύει συνεχώς για έναν καλύτερο κόσμο.