fbpx

Τρεις νέες υποψηφιότητες με τον νικηφόρο συνδυασμό «ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023
208

Τρεις νέες υποψηφιότητες με τον νικηφόρο συνδυασμό «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά ανακοινώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Λίλτσης.

«Καθημερινά ο κόσμος που αγκαλιάζει την ομάδα μας και στηρίζει την αυτοδιοικητική μας πρόταση για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του δήμου μας, αυξάνεται. Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ στον δήμο Παύλου Μελά είναι γεγονός. Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά. Όλοι οι υποψήφιοί μας είναι ένας κι ένας και είμαι πολύ υπερήφανος για το στελεχιακό μας δυναμικό. Όλος ο δήμος Παύλου Μελά, όλες οι ενότητες, όλες οι γειτονιές εκπροσωπούνται στο ψηφοδέλτιό μας. Γνωρίζουμε τα προβλήματα από πρώτο χέρι. Τα έχουμε μελετήσει και έχουμε σχέδιο για την επίλυσή τους. Ο δήμος Παύλου Μελά την επομένη των εκλογών περνά σε νέα εποχή» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Γιώργος Λίλτσης.

Οι τρεις νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι της «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» είναι οι εξής:

Αικατερίνη Τζάγκα Ταγαρά

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη Πιερίας. Τελείωσε το ΤΕΕ Σταυρούπολης. Κατοικεί στην Ηλιούπολη. Εργάστηκε ως γραμματέας σε δικηγορικό γραφείο και στο τμήμα μηχανογράφησης του δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης. Σήμερα εργάζεται στην επιχείρηση του συζύγου της. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Ταγάρα και έχουν μια κόρη, την Ευανθία 14 ετών. Διετέλεσε γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου δημοτικού σχολείου Σταυρούπολης. Είναι μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Σταυρούπολης.

Ζόρα Παρσαντανιάν

Γεννήθηκε στις Σέρρες το 1995 και κατοικεί στην Πολίχνη από το 2000. Έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Οργανισμών στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης και εργάζεται στην κλινική «Άγιος Λουκάς» ως υπάλληλος γραφείου.

Απόστολος Πετριτζίκης

Γεννήθηκε το 1975 και είναι έγγαμος, πατέρας δύο παιδιών ηλικίας 11 ετών. Είναι μαχόμενος δικηγόρος από το 2005, απασχολούμενος κυρίως με υποθέσεις ποινικού και αστικού και εμπορικού δικαίου, ενώ στα νεανικά του χρόνια απασχολήθηκε σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, γραφεία παροχής υπηρεσιών και άλλα επαγγέλματα. Ασχολήθηκε εθελοντικά και επαγγελματικά με την μεγάλη του αγάπη, η οποία είναι ο αθλητισμός, καθώς έχει διατελέσει μέλος της διοίκησης του Φοίβου Συκεών, του Επίκουρου Πολίχνης, ενώ υπηρέτησε τα καθήκοντα του Αντιπροέδρου στα Εθνικά αθλητικά κέντρα Θεσσαλονίκης. Υπήρξε νομικός Σύμβουλος στο τμήμα πετοσφαίρισης αλλά και στο ευρύτερο ερασιτεχνικό σωματείο του Άρη Θεσσαλονίκης. Με στόχο την ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, έχει αφιερώσει πολύ χρόνο εντός και εκτός Ελλάδας, για την ενίσχυση δράσεων που φέρνουν πιο κοντά τις Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις με τις αντίστοιχες επιχειρήσεις άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Από το 2011 είναι συνιδρυτής και γραμματέας του Ελληνοουκρανικού εμπορικού και βιομηχανικού Συμβουλίου, σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.