fbpx

Χριστουγεννιάτικο κάλεσμα του υποψηφίου δημάρχου Παύλου Μελά, Γιώργου Λίλτση στην πλατεία!

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022
258

Ο «Άη Βασίλης» πήγε... πλατεία, και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Μετεώρων μαζί με στελέχη, υποψηφίους, φίλους και υποστηρικτές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της δημοτικής παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά και του υποψηφίου δημάρχου, Γιώργου Λίλτση.

Λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και την έλευση της νέας χρονιάς ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» δήμου Παύλου Μελά, Γιώργος Λίλτσης αντάλλαξε ευχές με τους πολίτες, συνοδεία ζεστού κρασιού και μουσικής και έστειλε το μήνυμα πως το 2023 είναι η χρονιά της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» στον δήμο.

Όπως σημείωσε ο κ. Λίλτσης οι εκλογές του Οκτωβρίου 2023 είναι σημαντικές γιατί κρίνεται το μέλλον του ιστορικού δήμου για την επόμενη κρίσιμη πενταετία. «Χάθηκε αρκετός χρόνος, πολύτιμος χρόνος από τις λάθος επιλογές της σημερινής διοίκησης και δυστυχώς ο δήμος μας σήμερα είναι ουραγός της δυτικής Θεσσαλονίκης. Βλέπουμε άλλους δήμους να αναπτύσσονται, να προοδεύουν, να γίνονται φιλικοί προς τους πολίτες, πόλος έλξης επενδύσεων κι εμείς απλώς παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Καμία πρωτοβουλία, κανένας σχεδιασμός, κανένας προγραμματισμός, κανένα όραμα. Αντ’ αυτού βλέπουμε μονίμως προχειρότητα, αποφάσεις στο... πόδι και κεκλεισμένων των θυρών, μια διαχείριση και μάλιστα κακή της υπάρχουσας κατάστασης. Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» καθημερινά μεγαλώνει. Είμαστε μια αυτοδιοικητική παράταξη που βάζει στο επίκεντρό της τους πολίτες, τα προβλήματά τους, τις γειτονιές μας. Είμαστε η μεγάλη ομάδα που με σχέδιο, όραμα, διάθεση και όρεξη για δουλειά θα καταστήσει τον δήμο Παύλου Μελά, έναν δήμο πρότυπο, έναν δήμο που οι πολίτες θα χαίρονται να ζουν. Είμαστε η παράταξη των πολιτών. Με τους πολίτες σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα για τους πολίτες» δήλωσε ο κ. Λίλτσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.