fbpx

Η δημιουργική περίοδος για το δήμο Παύλου Μελά ξεκινά!

Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023
3738

Του Γιώργου Λίλτση, υποψήφιου δημάρχου Παύλου Μελά, επικεφαλής παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

Οι δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 είναι ίσως οι πιο κρίσιμες εκλογές για τον ιστορικό δήμο Παύλου Μελά. Και αυτό γιατί η επόμενη πενταετία δεν θα πρέπει να χαθεί για έναν δήμο με ένα σπουδαίο ανθρώπινο δυναμικό που δυστυχώς έχει μείνει πίσω σε υποδομές, υστερεί στην ποιότητα ζωής και παρουσιάζει πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα, επειδή την τύχη του είχαν στα χέρια τους άνθρωποι χωρίς όραμα, όρεξη, σχέδιο και μεράκι. Άνθρωποι που δεν θέλησαν να οικοδομήσουν έναν δήμο πρότυπο απλά αρκέστηκαν στην διαχείριση μιας κατάστασης.

Η επόμενη δημοτική περίοδος πρέπει να είναι μια περίοδος δημιουργική για τον δήμο Παύλου Μελά που αγαπάμε, ζούμε, εργαζόμαστε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

Ο δήμος Παύλου Μελά βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά της πόλης, στη δυτική Θεσσαλονίκη, μια περιοχή κατά γενική ομολογία υποβαθμισμένη στην οποία επί δεκαετίες ολόκληρες δεν δόθηκαν ευκαιρίες. Το βλέμμα των αρμοδίων δεν στράφηκε ποτέ προς την πλευρά όπου κατοικεί σχεδόν το 1/3 του πληθυσμού του νομού. Εγκληματικότητα, απουσία έργων υποδομής, κακές δημόσιες συγκοινωνίες, κακοσυντηρημένοι δρόμοι, απουσία αντιπλημμυρικών έργων και μολυσμένη ατμόσφαιρα εξαιτίας της έντονης και μη ελεγχόμενης βιομηχανικής δραστηριότητας είναι ορισμένα μόνο από τα βασικά προβλήματα- χαρακτηριστικά της περιοχής.

Η δυτική Θεσσαλονίκη επί δεκαετίες ολόκληρες «μεγάλωνε» στην σκιά της ανατολικής πλευράς της πόλης με τους αρμόδιους παράγοντες, κυβερνητικούς και τοπικούς να αδιαφορούν και να μην «βλέπουν» τα προτερήματα και τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής.

Σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» δήμου Παύλου Μελά είμαστε αποφασισμένοι και έχουμε ήδη «σηκώσει μανίκια» για να αναδείξουμε τον συσσωρευμένο πλούτο που υπάρχει στην περιοχή μας και παραμένει ανεκμετάλλευτος.

Ο τόπος μας χρειάζεται μια διοίκηση με στόχευση, σχέδιο, όραμα και δημιουργικές πρωτοβουλίες. Σε αυτή την προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει. Καλούμε όλους τους πολίτες του Παύλου Μελά συνδιαμορφώσουμε μαζί το μέλλον του δήμου μας, το μέλλον των παιδιών μας.

Η παράταξή μας, η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» έχει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσεων και ενεργειών που βάζει στο επίκεντρο κάθε «κύτταρο» του δήμου μας, δηλαδή τις γειτονιές μας. Το πρόγραμμά μας, πλήρως κοστολογημένο και υλοποιήσιμο είναι επικεντρωμένο στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Ευκαρπίας, της Σταυρούπολης, της Πολίχνης και φυσικά σε όλους τους συμπολίτες μας. Γιατί όλα ξεκινούν από τους ανθρώπους και καταλήγουν σε αυτούς.

Έχοντας αγάπη για τον τόπο μας και πάνω από όλα μεράκι και διάθεση να εργαστούμε σκληρά από την επόμενη ημέρα ζητάμε από τους συμπολίτες μας στις επικείμενες κρίσιμες εκλογές τη στήριξή τους και με την θετική τους ψήφο να υπογράψουμε μαζί ένα νέο συμβόλαιο για το παρόν και το μέλλον μας, για ένα δήμο Παύλου Μελά καθαρό, ασφαλή, λειτουργικό, όμορφο και σύγχρονο.

Έναν δήμο που δημιουργούμε μαζί με τους πολίτες, για τους πολίτες!